Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 9 април

Дневният хороскоп на Серафима за 9 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Звездите ви обещават динамичен ден, Овни. С повече трудности ще се сблъскат онези от вас, които са родени през първата декада. Днес не се впускайте в излишни рискове и не предприемайте нищо важно. Бъдете по-отговорни. В любовта е дошло време да изисквате повече.

Телец

Днес е добре да отложите всички важни срещи, Телци. Не сте в най-добрата си форма. Въпреки негативната енергия около вас, все пак ще успеете да минете между капките и да разрешите няколко малки проблема. Стойте далеч от хора, които са ви излъгали в миналото. Прекаленото търпение може да ви изиграе лоша шега.

Близнаци

Днес ще получите помощ и подкрепа от близки и непознати хора, Близнаци. Добре обмислете ходовете си и не давайте обещания, които не може да изпълните. Не живейте в илюзия, трезво погледнете на всичко случващо се около вас. Малко повече романтика в любовта ще засили връзката ви.

Рак

Тежък ден за представителите на зодия Рак. Ще направите грешки, които трудно ще поправите. Днес лесно губите позиции, не се впускайте в скандали и съмнителни сделки. Подходящ ден за започване на диета. В любовта бъдете слепи за някои грешки на партньора ви.

Лъв

Поискай любовен хороскоп от Серафима на e-mail: [email protected]

Днес ще сте на върха, Лъвове. Ще се развихрите и докато другите се чудят по коя пътечка да поемат, вие ще постигате реални резултати, които ще ви удовлетворят. Съветът на звездите е да не избухвате и да стоите далеч от агресивни хора. Нежност и хармония в любовта.

Дева

Днес голяма част от вас са агресивно настроени. Колкото и да ви е трудно, усмихнете се широко и ще предизвикате добрите намерения на околните. Астралната мъгла се сгъстява – някой ще се опита да ви направи нещо лошо и да ви забие нож в гърба. Ден на предизвикателства. Бъдете внимателни какви думи използвате, когато говорите с любимия.

Везни

Денят е белязан с трудности. Онези от вас, които са родени през първата декада, ще имат повече грижи. Напът сте да направите голяма грешка в любовта, изневерявайки на половинката си. Помислете дали си струва да загубите това, което имате, за миг удоволствие. Не рискувайте здравето си.

ЩЕ СЕ РАЗРЕШАТ ЛИ ПРОБЛЕМИТЕ, КОИТО ТИ ТЕЖАТ? КОНСУЛТИРАЙ СЕ СЪС СЕРАФИМА!

Скорпион

Бездействието може да ви изиграе много лоша шега днес, Скорпиони. Предстоящото новолуние ще хвърли сянка върху най-добрите ви намерения. Не се ядосвайте и не подхождайте с агресия към околните. Днес бъдете верни на себе си, на принципите си, както и на онези, които обичате и цените. В любовта очаквайте изненада.

Стрелец

Днес ще постигнете значителни успехи, Стрелци. Не се радвайте на проблемите на другите, а се опитайте да помогнете на изпадналите в беда. Бъдете по-отговорни и не изневерявайте на принципите си. В любовта покажете загриженост.

Козирог

Денят носи болка и разочарование, Козирози. Нужно е да се амбицирате сами и да се стремите към мечтите, които имате. Колкото и да ви е трудно, не забравяйте, че след всяка буря изгрява слънце. Неприятностите ще отшумят. Ще получите подкрепата на половинката.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА? ПИШИ НА СЕРАФИМА!

Водолей

Днес ще има разправии и недоволство. Една малка искрица може да подпали големи пожари и да допуснете грешки, които после трудно ще поправите. Самоконтролът е на много ниско ниво. Днес не давайте акъл на никого. В любовта не се движете на ръба на пропастта – покажете на любимия си колко държите на него.

Риби

Денят е неблагоприятен за нови начинания. Ще има неразбирателства, напрежението ще ескалира. Бъдете търпеливи и внимателни към тези, които най-много обичате. Изгонете тъмната енергия наоколо – запалете свещ и обиколете стаите у дома. Не прекалявайте с тежката храна.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*