Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 1 януари

Дневният хороскоп на Серафима за 1 януари

Астроложката Серафима отговаря на въпросите ви на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Възможно е да има напрежение и да сте в опозиция днес, Овни, така че бъдете готови. Всеки се опитва да разтърси клетката, но никой няма да се пробва да я отвори. Бъдете силни. Около вас има адекватни мнения и становища, които трябва да изслушате. Колкото по-упорити сте, толкова по-трудно ще бъде да получите важната информация, която ви е необходима и да свършите важните неща, които са ви приоритет. Защитете вашите интереси чрез постоянство. Продължете напред, но се уверете, че не настъпвате някой, докато търсите пътя.

Телец

Нещата, които ви измъчват сега, може да бъдат премахнати, ако сте готови да се изправи и да кажете онова, което трябва и искате да кажете. Да вървите с тълпата може да бъде лесен начин да вървите напред, но това невинаги може да ви отведе по пътя, който води към изпълнението на вашите мечти. Бъдете малко по-агресивни за позицията си днес и се изявете като истински господари на съдбата си.

Близнаци

Двама са нужни за тангото, Близнаци. Не забравяйте, че животът не е еднопосочна улица. Необходимо е да се научите и да давате, ако очаквате да получите нещо в замяна. Не позволявайте на хората да поемат контрола, когато става дума за вашия собствен живот. Другите могат да бъдат прекалено емоционални и инатливи. Не си губете времето с безполезни глупости. Преди да направите или да кажете каквото и да е, бройте до 10.

КАКВО ТЕ ОЧАКВА В ЛЮБОВТА ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК ===> 

Рак

Може да ви бъде трудно да вземете някакво решение днес. Ще усетите, че има огромно съпротивление, което ви затруднява да действате по план. Днес не е добър ден за борба. Ако няма изгледи нещата да се случат, не ги ръчкайте. Действате ли със сила, само ще влошите ситуацията. Трябва да се направят някои компромиси, за да се запази мирът.

Лъв

Силните емоции са склонни да доминират на сцената днес, Лъвове. Не правете нищо наполовина. Това е време, през което трябва да дадете всичко или нищо. Вие имате силата да намалите същината на проблема. Не се колебайте. Ако отговаряте на опозицията, останете силни. Налице е ценен урок, който трябва да бъде научен. Верни ли сте на себе си, няма да имате никакъв проблем, за да преодолее всяко препятствие, което стои на пътя ви.

Дева

Има интензитет в този ден и може да бъде трудно за вас да запазите мира, Деви. Смели мнения и силни емоции са в конфликт с вашето малко инертно поведение днес. Може да се окажете в средата на противоречиви сили, ако не сте внимателни. Уверете се, че вие се грижите за себе си и своите нужди, преди да се опитате да закърпите нещата за всички останали.

ЩЕ УСПЕЕШ ЛИ ДА ПОСТИГНЕШ ЦЕЛИТЕ СИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ СЕГА ===> 

Везни

Може да се чувствате допълнително самоуверени днес, Везни, което ви прави по-способни да казвате и правите нещата, които иначе пазите в себе си. Трябва да знаете обаче, че сте склонни да се сблъскате с мощна, неочаквана опозиция. Геният във вас иска да излезе и да покажете на какво е способен. Не позволявайте неодобрението на другите да възпрепятства вашия напредък.

Скорпион

Ще откриете, че мнението на другите диктува действия ви днес, Скорпиони. Ситуацията е доста силна и изисква действия от ваша страна, но вие ще се опитате да се скатаете и да оставите другите да действат. Не се опитвайте да се противопоставяте на борбата. Неочаквана опозиция може да дойде от нищото и да поеме контрола. Налице е мощна сила в работата ви, която изисква да правите нещата с повече страст, отколкото обикновено.

Стрелец

Създайте своя собствена реалност, Стрелци. Може да ви се струва, че шансът е на ваша страна днес и действително ще е така. Не се плашете от отговорност. Отделете малко време и не изпускайте от поглед целите си. Залогът е много висок и днес ще откриете, че най-малкото движение се увеличава няколко пъти. Бъдете внимателни как използвате думите си. Те няма да бъдат преглътнати леко от околните.

Козирог

Нещата, които сте смятали за очевидни, може да не изглеждат толкова ясни, колкото бихте искали, Козирози. Бъдете наясно, че може да има някакво интензивно противопоставяне на вашите планове. Обърнете внимание на другите хора и техните емоции. Точно днес трябва да намерите и време, за да отдъхнете малко, да си поемете дъх, за да може по-уверено да вървите напред. Помислете за сърцето си, както и за главата си.

Водолей

Другите хора могат да са склонни да ви поставят под емоционално напрежение днес, Водолеи, но точно сега няма да са уцелили момента. Вие сте управлявани от емоциите си и няма да имате никакъв проблем относно навигацията в бурни води. Ще срещнете одобрение и подкрепа от място и човек, от който най-малко сте го очаквали. Доверете се на себе си и се опитайте да не се влияете от противоречиви мнения.

Риби

Имате нужда от решителни действия днес, Риби, и точно вие сте човекът за това. Със силна воля и постоянство ще спечелите. Другите не са в състояние да ви манипулират днес. Всеки има право на глас и околните няма да се страхуват да го използват. Уверете се, че вие говорите от ваше име. Дайте си почивка в края на деня и обърнете внимание на човек, който отдавна копнее за това.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*