Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 31 декември

Дневният хороскоп на Серафима за 31 декември

Астроложката Серафима отговаря на въпросите ви на e-mail: info@prekrasna.bg и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Голяма част от вас ще се занимават с организирането на новогодишното празненство. Бъдете внимателни, когато пазарувате, защото са възможни парични грешки. Не се лишавайте от нещата, които искате, но все пак харчете разумно. Романтична любовна изненада.

Телец

Днес ще мислите повече за годината, която си отива, отколкото за тази, която настъпва. Извлечете най-доброто от грешките си и ще видите всичко по-ясно. Не се карайте с близки и роднини, дарете ги с обич и разбиране.

Близнаци

Хора от миналото ще ви помогнат да изясните важен за вас проблем. Не допускайте негативни мисли, празнувайте с най-близките си. Внимавайте с обещанията, които давате на половинката си.

Рак

Днес кипите от енергия, Раци, и се чувствате влюбени. Отдали сте се изцяло на любимия човек и всичко останало е на втори план. Съхранете душевното си спокойствие и се пазете от напрегнати ситуации. Мил жест.

Лъв

Понякога прекалено много критикувате любимите си хора, Лъвове. Това товари и вас, и тях. Днес внимавайте с разходите, не харчете излишно. Приятна празнична вечер и много изненади.

Дева

Днес ще бъдете максимално ефективни, Деви. Ще успеете да извлечете максимума от всичко. Бъдете по-смели и по-решителни! Отдайте се на празничното настроение. Приятно обаждане от чужбина.

Везни

Хора от обкръжението ви ще се опитат да сринат нервната ви система. Не им обръщайте внимание и се обградете с позитивно мислещи и забавни приятели. Финансови проблеми мъчат съзнанието ви, но скоро всичко в този аспект ще се подреди. Радостна любов.

Скорпион

Първо вижте собствените си грешки, Скорпиони, а след това анализирайте чуждите. Ако е нужно, потърсете съвет от човек, към когото изпитвате респект. Внимавайте с шопинг тура и разходите за подаръци. Забавлявайте се!
НА КАКВО ТРЯБВА ДА ОБЪРНЕШ ПОВЕЧЕ ВНИМАНИЕ ПРЕЗ НОВАТА 2013 ГОДИНА? ВИЖ ТУК!

Стрелец

Днес се радвате на спокоен и щастлив ден, Стрелци. Ще получите много подаръци от хора, които държат на вас. С половинката имате известни противоречия – седнете и поговорете, за да се изясните. Ако е нужно, направете компромис.

Козирог

Извлечете поука от своите грешки и продължете напред. Днес направете равносметка на годината. Погледнете с повече позитивизъм на живота и вярвайте в собствените си сили. Бъдете внимателни към половинката.
КАКВО ТИ Е ПОДГОТВИЛА НОВАТА 2013 ГОДИНА? РАЗБЕРИ ТУК!

Водолей

Поставяте си големи цели, Водолеи. Действате с размах и увереност. Обадете се на близки приятели и организирайте голям купон. Добри новини и нежна любов.

Риби

Отдали сте се на празнични емоции, Риби. Днес ще успеете да осъществите всичките си планове. Ще ви хрумнат идеи, които в близко бъдеще ще подобрят финансовото ви състояние. Забавни любовни случки.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*