Home / Красота / Диляна Попова замяза в устата на фолкзвезда

Диляна Попова замяза в устата на фолкзвезда

Красавицата напомпа устни, но вече съжалява


Диляна Попова реши да се поосвежи с доза хиалуронова киселина в горната устна и вече горчиво съжалява, защото ефектът е покъртителен. Зарича се никога повече да не прибягва до такива процедури, защото я карат да изглежда евтина.

Много фенове на родната красавица я упрекнаха, че се подлага на такива манипулации, след като е просто перфектна. Сега я оприличават с Мария, която и да си мисли, че е постъпила правилно, напомпвайки си устните, реално си направи лоша услуга. И за нея потребители споделят, че са я харесвали повече преди да реши да се разкрасява.

Манията по напомпаните устни и бюстове продължава да взима нови “жертви” и в нейните лапи попадат красавици, които ни най-малко имат нужда от силикон или хиалуронова киселина. По този повод Диляна твърди, че няма грам силикон по себе си. Тя е от малкото актриси, които залагат на естествена визия.

Райна тръгна по същия път и вече съжалява. Тя напомпа устните си, но горната й устна стои страшно помпозно и феновете й единодушно я посъветваха повече да не прибягва до такива манипулации. В интерес на истината, “ефектът Анджелина Джоли” подхожда на определен тип лице. Прекалено големите устни нарушават симетрията на лицето и прекалено много се забелязват.
бутон за сайт

loading...

One comment

  1. Прекрасна е!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*