Home / Лайфстайл / Ди Каприо: Приятелката ми не е голямата ми любов!

Ди Каприо: Приятелката ми не е голямата ми любов!

Леонардо Ди Каприо все още не е срещнал голямата любов

Леонардо Ди Каприо

Леонардо Ди Каприо

Ди Каприо опроверга слуховете, че голямата му любов е била Бар Рафаели. Той смята, че ако беше срещнал истинската любов, сега щеше да е женен. Към момента звездата от “Титаник” излиза с 22-годишна манекенка на Виктория Сикрет. Ерин Хийтъртън не е любовта на живота му обаче. Дали има чувства, не стана ясно от интервюто на актьора.

Ди Каприо имаше интимна връзка и с Жизел Бюндхен, но тя не просъществува. Макар че е вече на 37 години холивудският актьор не бърза да вдига сватба. Той е и много претенциозен към жената до себе си.

Определено не харесва отмъстителни и злобни жени. Държи жената до него да е добър човек и да не е претенциозна. Въпреки че за него бил най-важен характерът, всъщност през леглото му са минали едни от най-красивите жени в света. Връзките му са все с моделки и то от световна величина. Изглежда нито една от тях не успяла да му влезе под кожата и да го накара да я заведе до олтара.

Ди Каприо сподели, че претенциозните и отмъстителни жени го отблъсват. Не харесвал и опортюнистките. Намирал за привлекателни ценностите като доброта, пише БГНЕС.

Актьорът пази само хубави спомени от работата си по проекта “Титаник” и колежката си Кейт, напомнят от lifestyle.bg.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*