Home / Любопитно / Децата на богатите харчат като разпрани в нощните клубове на Европа

Децата на богатите харчат като разпрани в нощните клубове на Европа

Финансовата криза не се отнася за отрочетата на олигарсите

 

Скромна сметка и заведението Nikki beach в Сен Тропе на заден план

В Instagram могат да се видят доста снимки, от които става ясно, че богатите днес не плачат, ами имат достатъчно пари, за да осигурят на хлапетата си луксозен живот, за който много техни връстници могат само да си мечтаят.

Парите, необходими за луксозния живот, който водят децата на европейските олигарси, могат да осигурят добър живот на поне стотина сирачета. В интернет вече има блог, който се казва „The Rich Kids of Instagram“. Там е качен достатъчно снимков материал, който добре илюстрира предпочитанията на глезльовците.

Любимото им шампанско е Dom Perignon, пият го с повод и без повод, поливат с него разсъблечените тела на млади момичета, изсипват го дори върху храната. В частните самолети, с които се придвижват, скъпото шампанско е най-малката екстра, на която могат да се радват. Когато не са в облаците, младите богаташите предпочитат да се движат с Ferrari и други подобни марки.

В тези среди е много модно да се снимаш с касова бележка, на която е добре сумата да е поне 6-цифрена. Колкото по-голяма е сметката, толкова по-популярен си. Не си за този блог, ако не платиш поне 100 000 евро за вечеря в Сен Тропе или 42 000 долара за питиета на бара, научаваме от profit.bg.

Освен с вечерните си забавления, богатите хлапета предпочитат да се хвалят и със скъпите оръжия и бижута, които имат. А най-абсурдната снимка принадлежи на младеж, който се е снимал с наниз от банкноти от по 100 евро, метнат небрежно на врата.

loading...

5 comments

 1. На това аз му казвам европейска чалга.А този с наниза от банкноти от по 100 евро,сигурно го е видял на някоя нашенска парвенюшка сватба.Жална и майка на Европата,ако това са ценностите на младите и лъвове.

 2. Екатерина Петрова

  ТЕЗИ ДЕЦА ХАРЧАТ КЪРВАВИ ПАРИ.ПАРИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ НЕ СА ИЗКАРВАНИ ПО НАЙ-ЧЕСТНИЯ НАЧИН.НЕ ИМ ЗАВИЖДАМ И НЕ ЖЕЛАЯ ТЕХНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ.РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СИ ПЛАТЯТ СКЪПО ЗА ВСИЧКО ТОВА.СТИГА ДА ГО ОСЪЗНАЯТ.НО ТАКИВА ХОРА НЯМАТ СЪВЕСТ,АКО ИМАХА ТАКАВА, НЯМАШЕ ДА ДЕМОНСТРИРАТ ВСИЧКО ТОВА.

 3. Veselin Ugrinov

  Дълбоко се съмнявам че ще си платят за това… дълбоко ….

 4. да ти имам логиката ….. преди да пишеш нещо помисли

 5. Nikolai Dukov

  абе да хар4ат 6том могат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*