Home / Новини / Вижте най-ревнивата жена в света!

Вижте най-ревнивата жена в света!

Британката тества гаджето си с детектор на лъжата

Деби Ууд от Великобритания си извоюва славата на най-ревнивата жена в света. Тя тества гаджето си всеки път, когато се прибере у дома, пише „Телеграф“, цитирайки „Сън“.

41-годишната дама от Лестър следи всяка стъпка на половинката си, като непрекъснато проверява телефона, имейла и банковата му сметка. Тя дори не му разрешава да гледа жени по телевизията или снимките им във вестници и списания.

debi revnost Деби и Стив се запознават през 2011 година във Фейсбук. Тя оправдава недоверието си с това, че в началото на връзката им той се е срещал и с друга жена.

„Тогавашното му гадже ми разкри ситуацията по Фейсбук. Дотогава му имах пълно доверие“, категорична е тя.

Деби често изпада в паника, че партньорът й ще кривне от правия път.

„Една вечер по телевизията даваха реклама на самобръсначки за жени и аз се паникьосах, че Стив може да си падне по моделката. Единственото, което можеше да ме успокои, бе да му забраня да гледа телевизия, в която участват жени. После поръчах и детектора, за да се убедя, че очите му не шарят. Дори да е бил в кварталния магазин за 15 минути, веднага го слагам на апарата“, разкрива Деби.

Лекарите казват, че жената страда от Синдрома на Отело. Това е психическо заболяване, при което пациентитеdebi wood страдат от болезнени пристъпи на ревност, дори да няма никакви доказателства за изневяра.

„Чувствам облекчение, след като научих диагнозата си, но пътят към оздравяването няма да е никак лек. Но се старая да му вярвам малко повече. Искам отново да стана нормален човек“, са думите й.

„Надявам се нещата да се оправят, защото съм сигурен, че сме сродни души. Тя е точната жена за мен и ревността в умерени дози не би могла да промени този факт“, категоричен е търпеливият Стив.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*