Home / Мода / Дамски сникърси – стайлинг идеи за есента

Дамски сникърси – стайлинг идеи за есента

Когато дните застудеят, жените постепенно оставят готините си сандали и обуват по-удобни обувки. През есента маратонките без съмнение са най-популярните модели, които да изберете.

Готови ли сте да направите модерен аутфит с вашите маратонки?

Тук ще споделим с вас някои зашеметяващи идеи за тоалетите с маратонки за есента на 2022 г. Просто си купете нов чифт и те ще ви придадат безпроблемно шикозен вид, каквото и облекло да носите.

Как да изберем перфектната за нас есенна ежедневна визия?

Когато избираме дрехи за ежедневието, обикновено се придържаме към вече установения дрескод на работното ни място. Истината обаче е, че има една универсална комбинация, която е подходяща както за по-официални места, например офиси, институции, училища, така и за по-неангажиращи мероприятия.

Как изглежда тя?

Заложете на черни дънки, които са в модел slim-fit. Те ще подчертаят по идеален начин бедрата ни, но и в същото време ще могат да се съчетаят буквално с всичко останало във вашия гардероб. Добавете към тях цветен топ с дълъг ръкав или топъл едноцветен пуловер, ако времето е по-студено.

Така ще се сдобиете лесно с изчистена визия само в две стъпки. Накрая обуйте любимите си маратонки. В повечето случаи стилистите препоръчват едноцветни модели.

дамски сникърси

Какви дамски сникърси да си изберем?

Тази есен освен популярните бели сникърси, ви препоръчваме да наблегнете и на нюансите от nude-гамата. Те ще се впишат идеално в почти всяка една монохромна визия, която решите да създадете. Като за финал изберете и правилните аксесоари – мек шал или ексцентрично колие винаги ще свършат чудесна работа.

Можем ли да изберем маратонки, ако събитието на което ще присъстваме е официално?

Отговорът на този въпрос е може би сред най-често търсените в световните търсачки. Дамите все по-често предпочитат удобни визии, дори и събитието да е крайно официално. Ето защо виждаме избора на маратонки в комбинация със спортно-елегантен костюм като примамлива възможност за всички онези от вас, които имат подобен план в следващите няколко седмици.

Препоръчваме ви да заложите на неангажиращ цвят.

Може би бели маратонки се явяват решението на всеки един стайлинг проблем, пред който сме изправени всяка сутрин. Те могат еднакво добре да допълнят визията ви с всякакви други цветове – черно, синьо, сиво, червено. През есента обаче могат да се окажат доста трудни за поддържане, особено ако не сте наясно какви ще бъдат условията на събитието. Ето защо в тези случаи можете да изберете и червен вариант. Изчистени, класически, неангажиращи – определено така бихме могли да ги опишем с най-голяма лекота.

На последно място, но не и по важност, ще поставим възможността да обуете маратонки, ако сте решили да бъдете с рокля. Това е важно, защото една от основните причини дамите да ги избягват е именно тази. Преди беше много трудно да възприемем визия, изградена от пола или рокля в комбинация с маратонки, но днес тя става все по-популярна.

Ето защо есенното съчетание от плетена рокля и бели маратонки е сред любимите на всички стилисти.

Откъде можем да намерим модерни маратонки за тази есен?

Есента е вече тук и може би си задавате въпроса откъде да намерите перфектните за вас маратонки. Мястото, което силно препоръчваме поради огромния избор от модели, е ССС. Можете да го намерите в две разновидности – физически магазини в по-големите градове в страната и електронен такъв, който е дори още по-разнообразен. Качеството на предлаганите продукти тук е изключително високо и определено няма да ви оставят разочаровани.

Температурите навън в последните дни доста се понижиха. Затова е крайно време да забравите за сандалите и да посегнете отново към затворените обувки. Маратонките са най-добрата ви алтернатива през предстоящата есен и определено ще останете доволни от евентуалните комбинации, които можете да постигнете с тях.

Снимка: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*