Home / Хороскоп / Хороскоп за 6 април 2012 г.

Хороскоп за 6 април 2012 г.

Овен – нуждаете се от спокойствие, защото организмът ви казва да забавите темпото. Не е изключено да се изкушите да поискате заем, който обаче бързо ще върнете.

Телец – бъдете организирани и последователни на работното място. Следвайте целите си и не отказвайте помощта и подкрепата на колегите си.

Близнаци – днес ще сте във вихъра си. Чувствате се енергични и мотивирани за успехи на работното място. Възможно е да се срещнете с човек, който не сте виждали отдавна.

Рак – не смесвайте личните и служебните взаимоотношения. Пазете се от интриганти и конфликтни личности.

Лъв – от вас зависи да си оправите лошото настроение. Няма причина да недоволствате. Имате и получавате всичко, което искате.

Дева – днес бъдете търпеливи и снизходителни към околните. Не съдете никого, за да не съдят и вас. Прошката е за предпочитане пред отмъщението.

Везни – ще се наложи да изпълните поетите вече ангажименти. Следващия път бъдете внимателни какво обещавате. Не налагайте волята си на всяка цена.

Скорпион – ще получите възможност за повишаване на квалификацията си. Не губете време, за да бъдете конкурентноспособни.

Стрелец – днес ще изпадате в крайности, ще сменяте настроенията си и не е изключено да развалите отношенията си с най-близките.

Козирог – не се вглъбявайте в проблемите. Тревогите няма да ви помогнат, но със сигурност ще влошат здравословното ви състояние.

Водолей – периодът е подходящ за промяна. Ще започнете нещо ново, което ще ви донесе успех. Не бягайте от проблемите, те няма да се решат сами.

Риби – негативните мисли ви правят лоша услуга. Мислете позитивно, колкото и изтъркано да ви звучи. Денят ще бъде успешен, ако насочите усилията си към нещо полезно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*