Home / Новини / Бодигард на Таки пази фолкзвездата Мария

Бодигард на Таки пази фолкзвездата Мария

Гущеров подсигури на любимата си плътна охрана

Бодигард на Таки пази изпълнителката от лекия жанр. Певицата се появява навсякъде с личната си охрана, която е доста внушителна, забелязаха феновете й. Явно Христиан Гущеров е решил да следи всяка крачка на годеницата си, а и да я пази от нахални почитатели и досадници. Сега Мария се разхожда зорко пазена от мощна охрана. Бодигардът всява респект с почти двуметровата си осанка и мерки на трикрилен гардероб. До него певицата прилича на малко непораснало момиченце, констатират от “Всеки ден”.

Горилата на Мария получава 3 хил. лв. заплата, както и пари за фитнес и храна. Повече от две години той е бил лична охрана на Таки и е известен в борческите среди. Застрашителните размери на бодигарда правят впечатление на всички по нощните клубове, където се появява хубавицата.

Изпълнителката на “Всичко е платено” се радва на всички есктри, произтичащи от връзката й с богатия наследник. Както изглежда скоро ще надене и брачната халка. Вече се заговори за годеж и сватба, макар да са минали само няколко месеца от раздялата й с Митко. Това обаче не притеснява нито нея, нито Христиан Гущеров, който изглежда е заслепен от красотата и сексапила на фолк певицата.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*