Home / Хороскоп / Близнаците осъществяват намеренията си, Козирозите имат отличен късмет

Близнаците осъществяват намеренията си, Козирозите имат отличен късмет

Седмичен хороскоп за периода 19-25 януари 2015 година

Овен – Предпазвайте се от разточителство в материално отношение. Стремете се да съхраните положителната си нагласа, дори и да се опитат да ви уязвят. Не забравяйте за здравето си.

Телец – До сряда се освободете от всички отговорности, които ви тежат. Не заобикаляйте правилата само защото не отговарят на вашата нагласа. Опитайте да бъдете близо до партньора и останалите членове от семейството ви.

Близнаци – Близнаци, честито! Ще успеете да осъществите своите намерения. Но не забравяйте да отделите време за релакс. Ще се радвате на благоденствие.

Рак – Сега е моментът да кажете „стоп“ на някои вредни навици. Стремете се да засвидетелствате внимание към приятели.

Лъв – Спазвайте правилата, щом става въпрос за хармонията между вас и любимия. Отдайте се на желаното спокойствие и пълноценна почивка. Пазете здравето си.

седмичен хороскоп

Лъвовете имат нужда от почивка

Дева – Посрещнете предизвикателствата. Направете правилна преоценка на контактите си, тъй като не е изключено да бъдете разочаровани от приближен до вас.

Везни – Насочете се към инициативите за подобряване на материалното ви състояние, но не забравяйте, че няма място дори за неволни грешки. Действайте решително и с размах.

Скорпион – С лекота ще черпите позитиви във всеки един план. Не допускайте недоразумения в общуването с близките и вай-вече с децата. Внимавайте да не се влоши здравето ви.

Стрелец – Пътувайте повече през този период. Възможно е някои препятствия, закъснения и ограничения да променят предварително начертаните планове. Радвате се на добро здраве.

Козирог – Ще се радвате на отличен късмет. Но не допускайте дори и неволни грешки, за да не се провалят започнатите начинания. По отношение на здравето проявете повече сериозност.

Водолей – Бъдете искрени, особено с половинката. Отпуснете се и намерете начин за пълноценна почивка, занимавайки се с любимите си занимания.

Риби – Следвайте неотклонно мечтите си, дори и да ви се наложи да се откажете от нещо друго. С правилна организация ще се справите и с някои свои задължения в дома си. Не позволявайте да бъдете манипулирани от приятел или роднина.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*