Продукти:
400 грама пилешки дробчета
8 картофа
1 глава лук
300 грама пресни гъби
олио за пържене
1 чаена чаша прясно мляко
1 супена лъжица брашно
сол на вкус
черен пипер на вкус
магданоз или копър по желание
Нарежете обелените картофи на кубчета, след което ги подправете на вкус и ги запържете. Почистете гъбите, нарежете, подправете и ги запържете в мазнината от картофите.
Нарежете лука на едро и го запържете до прозрачност. Добавете дробчетата и запържете, докато променят цвета си. Сложете брашното и при постоянно бъркане прибавете млякото, подправете на вкус и задушете за 7-8 минути.
Наредете продуктите на слоеве в гювеч и запечете за 25-30 минути при 200 градуса. Поръсете с магданоз или копър и сервирайте!