Home / Лайфстайл / Андреа: “Когато хвърляте кал по мен, аз ставам по-силна!”

Андреа: “Когато хвърляте кал по мен, аз ставам по-силна!”

Възмутена от публикациите по свой адрес, Андреа се впуска в жестоки размисли

сн.: paparazzi.bg

Блондинката се чувства зле, след като повечето медии си правят гаргара с “творчеството” й. Отдадена на философски размисли късно вечерта, тя споделя съкровените си мисли със своите фенове в paparazzi.bg. Изпълнителката на “Шампанско” се обръща към всички, които изсипват кал върху името й, с думите: “Аз не знам кои сте, но ви признавам едно – чрез подмолните си и унизителни методи опитахте да сбъднете мечтите си. Но знайте, че всеки път, когато ме въвличате в нечистите си игри, аз ставам по-силна, работя повече, спя по-малко и се превръщам в истински войник…”

Тирадата на блондинката продължава, но ние няма да ви занимаваме с всичките й среднощни размисли. Андреа усеща, че много хора започват да негодуват срещу методите, които използва, за да печели слава и известност.

Не остана и доволна от коментарите за “3D хита” й с Кости. В музикалните мрежи излезе и новата й песен “Още те държи” с Борис Солтарийски. По този повод Андреа недоумява откъде е открадната, но обещава, че скоро ще я довърши и ще я чуем в пълния й текст.

Да, Андреа може да мисли, може да напада и може да хапе!
социални мрежи

One comment

  1. А и не плаща…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*