Home / Новини / Анджелина Джоли ще бъде булка в червено

Анджелина Джоли ще бъде булка в червено

Анджелина Джоли няма да облече традиционна рокля

Анджелина Джоли ще избере някоя екстравагантна рокля за сватбата си с Брад Пит, категорични са нейни близки. Тя винаги се е различавала от останалите жени и на третата си сватба поред едва ли ще изневери на своя вкус.

Нека припомним, че през 1996 година актрисата се появи на сватбата си с Джони Лий Милър с кожени панталони и тениска, на която гордо се мъдреше името на младоженеца, написано с червена боя. Не по-различно бе облеклото й на сватбата с Били Боб Торнтън през 2000 година. Тогава красавицата се премени с дънки и потниче.

Познавайки стила на звездата светските клюкари смятат, че тя няма да облече някоя скучна сватбена рокля в бяло и ще блесне в яркочервена рокля. Този цвят е много актуален в момента, а и ще подхожда на темперамента на Джоли, пише електронното издание на „Блясък“.

Сватбата на Анджелина Джоли и Брад Пит се чака с голямо нетърпение най-вече от децата им. Събитието ще бъде отразено от медиите от цял свят, тъй като звездната двойка е заедно от дълго време, но едва сега се реши на брак.

Джоли показа и годежния си пръстен, който е с голям диамант.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*