Home / Лайфстайл / Анджелина Джоли разделила Джони Деп и Ванеса Паради

Анджелина Джоли разделила Джони Деп и Ванеса Паради

Красавицата отново замесена в скандал

Изглежда световноизвестната актриса е разделила не само Брад Пит и Дженифър Анистън, но и Джони Деп и Ванеса Паради. По всяка вероятност тя е станала причина за двете звездни разлъки.

Анджелина е имала кратък флирт с Джони Деп по време на снимките на филма „Туристът“, пише hotarena.net.
Клюкарите в Холивуд са убедени, че Ванеса Паради е ревнувала любимия си мъж от Джоли. Между сочените за прелюбодейци всъщност не е имало секс. Паради се страхувала, че Деп ще се захласне по колежката си, и затова настоявала той да откаже ролята в горепосочения филм. Той така и не го направил, разбира се.

Ванеса продължава да твърди, че все още е с Деп, но запознати разкриват обратното. Връзката между двамата била разбита от дълго време и Джоли била главната виновница за това.

Не е тайна за никого, че на Анджелина й се носи славата на разбивачка на семейства. Тя си спечели много врагове и недоброжелатели, след като отмъкна мъжа на Дженифър Анистън. Самата тя също се измъчва от ревност и не е спокойна за Брад. Звучи невероятно, но една от най-желаните жени на света е също толкова несигурна, колкото и всяка друга жена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*