Home / Красота / Кръв от дракон опъва бръчките на Анджелина Джоли

Кръв от дракон опъва бръчките на Анджелина Джоли

Актрисата е една от най-красивите жени в света, но и тя има своя тайна за безупречния си вид

 

Анджелина Джоли поддържа здравия вид на своята кожа с... драконова кръв

Анджелина Джоли разкри секрета за свежия тен на кожата си. 37-годишната холивудска звезда е фен на Blood Dragon Rodialе – популярен гел за скулптуриране на лицето.

Наречен съвсем заслужено „Liquid Facelift„, козметичният продукт работи чрез добавяне на съществен обем и изграждане на нови клетки, които предават една естествена и необходима сила на повехналата кожа, като в същото време предпазва от стареене и намалява увисването на кожата.

Анджелина трябва да запази кожата си плътна и хидратирана, за да има тя онова младежко сияние, което я прави толкова съблазнителна и съвършена. Липсата на сън, забързаният начин на живот, многото пътувания и напрегнатият ритъм на работа – всичко това допринася за изчерпаните нива на хиалуроновата киселина, което прави кожата уморена и суха. Това е проблем на много жени по света, които са преполовили своите 30 години.

Актрисата, която в момента се готви да се омъжи за своята дългосрочна любов Брад Пит, очевидно е използвала продукта от февруари насам, тъй като в момента тя изглежда повече от забележително, и то без да прибягва до каквато и да е хирургическа намеса.

Blood Dragon Rodialе - най-новият гел за естествено скулптуриране на лицето

Серумът Blood Dragon струва 75 лири и съдържа екстракт от драконово дърво, което расте на определени места по света. Този вълшебен серум беше пуснат в продажба за първи път в началото на годината и беше разпродаден буквално за минути.

Драконовата кръв се оказа толкова популярна, че е имало повече от 20 000 нетърпеливи клиенти в списъка на чакащите, преди още да влезе в продажба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*