Home / Новини / Теодора изневерявала на Касъмов

Теодора изневерявала на Касъмов

Певицата беше позорно изгонена от шефа на музикалната компания

След като раздялата на фолкзвездата Теодора и Ненчо Касъмов стана факт, в медийното пространство започнаха да се тиражират много и различни слухове за причините, довели до краха. Най-новата клюка гласи, че Теодора изневерявала на Ненчо цели три месеца и когато той разбрал, я изгонил със скандал. Наскоро той сподели, че много я обича и не се знае дали някой ден няма да са отново заедно.

Босът на известната музикална къща подчерта, че Теди винаги може да разчита на него. Действително, връзката между двамата беше спрягана като стабилна, заговори се за бебе, а изведнъж гръмна новината за раздялата.

Теодора се скрила при родителите си в Бургас, където лекувала раните си. Близките й я посъветвали да промени с нещо визията си и да се концентрира върху музикалната си кариера. Не е изключено тя да цъфне в “Пайнер” напук на Касъмов.

„Убедена е, че това е мъжът на живота й. В началото не беше сигурна и не смееше да признае на Касъмов, че се вижда с друг. След като Ненчо разбра и я изгони със скандал от дома си, Теодора видя знак на съдбата – било й писано да е с кръчмаря” – твърдят запознати.
споделяне на връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*