Продукти:
400 гр. бял шоколад
50 гр. шамфъстък (леко препечен)
50 гр. макадамия
150 гр. цветни бонбони (маршмелоу)
100 гр. захаросани плодове
100 гр. сушени боровинки
Начин на приготвяне:
Поставете хартия за печене в тава, голяма 30х15 см.
Сложете макадамията, бонбоните, захаросаните плодове, препечения шамфъстък и червените боровинки в дълбока купа. Разбъркайте внимателно.
Разчупете шоколада на малки парченца и го разтопете на водна баня.
Изсипете разтопения шоколад върху плодовете и ядките и разбъркайте добре. Всичко трябва да е изцяло покрито с шоколад.
Изсипете всичко в тавата. Поставете в хладилника за няколко часа (за предпочитане – цяла нощ), след което го извадете. Сложете върху дъска за рязане и нарежете в желани форми и размери.