Home / Новини / 9-годишна от Мексико роди здраво дете

9-годишна от Мексико роди здраво дете

Бащата е в неизвестност

 

9-годишна от Мексико е родило здраво дете. Това съобщават местните власти и членове на семейството й.

„Тя беше само на 8 години, когато забременя. Бащата е на 17 години и след като разбра, че тя чака дете, избяга. Търсихме го, но не успяхме да го открием“, споделила пред полицаи майката на родилката.

От местната прокуратура твърдят, че издирват младежа, за да чуят и неговата версия за случилото се, но засега без успех. „Тук става дума за изнасилване“, казва Хорхе Виласенор от канцеларията на щатския прокурор.

9-годишната родилка е дала живот на бебето си на 27 януари т.г. Бебето тежи 2,7 килограма. И двете момичета са изписани от болницата и се чувстват добре. Въпреки това обаче болница Зокипан, където е родила мексиканката, ще поеме част от грижите заради крехката възраст на майката.

loading...

One comment

  1. Не знам накъде отиват нещата.Как е възможно малко дете само на девет годишна възраст да роди.Това означава че от поне осем годишна възраст е започнало да води сексуален живот.За щастие детето е здраво, о не знам как ще се отглеждат, като може да са брат и сестра.Какво е това момче , че на 17 години да посегне на толкова малко детенце.Това според мен е може да бъде и подсъдно.Тук липсва всякакво възпитание и информираност.Благодаря ви, за статията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*