Home / Мистично / 6 магически кръстопътни заклинания отварят късмета и носят пари

6 магически кръстопътни заклинания отварят късмета и носят пари

Мнозина вярвали, че там могат да срещнат дух или призрак, да се избавят от болести и неприятности, да гадаят, да омагьосат любимия

В интерес на истината трябва да се знае, че с магическа сила са надарени далеч не всички кръстопътища, а само онези, които са достигнали почетна възраст – 100, 200, 300 години.

Разположението също има значение. Места на силата могат да бъдат наречени само онези от тях, които се намират близо до храмове, гробища, манастири, стари селища.

ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ФИНАНСИ

Искате в дома ви винаги да има пари?

На растяща Луна, точно на обяд или в полунощ отидете на кръстопът, застанете с лице на изток,

привличане на пари

Как да привлечем парите в живота си?

прекръстете се три пъти и съберете по шепа пръст от четирите посоки – север, юг, запад, изток. Най-добре е да го направите на кръст, като се придвижвате от северната към южната и от западната към източната посока. При това трябва да кажете: „Не пръст събирам, а богатство“. Когато се приберете у дома, смесете цялата пръст с монети и я разсипете по ъглите на дома или офиса (ако работите у дома) с думите: „Не пръст разсипвам, а богатство“.

ЗА ДА ЗАДЪРЖИТЕ ЛЮБОВТА

Направете същия обред, но не смесвайте пръстта от кръстопътя с пари, като я насипете не само в ъглите, но и под прага. Направете го, когато любимият се намира в дома ви. Ако по време на извършване на ритуала той отсъства, ще постигнете точно противоположния резултат и завинаги ще затворите за него вратата на вашето жилище.

Този метод могат да използват онези, които мечтаят да се избавят от натрапчив ухажор. Не забравяйте, че ритуалът за привличане трябва да се извърши на растяща Луна, а за отблъскване – на намаляваща Луна.

ЗА ИЗБАВЯНЕ ОТ БЕДНОСТ

На намаляваща Луна точно в полунощ отидете на пуст кръстопът. Хвърлете през лявото рамо шепа дребни монети, произнесете заклинанието и без да се оглеждате, се приберете у дома. Последното е много важно. Не се оглеждайте дори и в случай, че някой ви повика. Иначе безпаричието ще си остане с вас.

„Бедност моя, слез от мен и с дребните пари тръгни. Дяволе, ела и стотинките вземи. Амин!“.

ПРЕДИ СТАРТА

Всяко нещо ново – кандидатстване в институт, започване на нова работа или заминаване в чужбина, трябва да започнете, като постоите малко на кръстопът и помолите за неговата благословия. Изчакайте да останете сами. Застанете на кръстопътя с лице на изток, затворете очи и се съсредоточете върху предстоящите събития. Мислено помолете мястото на силата да ви дари с успех, поклонете се на четирите посоки и си тръгнете, без да се оглеждате. Ако се обърнете, ще вземете със себе си в щастливото утре и куп стари проблеми и тревоги.

ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖЕЛАНИЕ

Произнесете заветното си желание на три различни кръстопътя и то ще се изпълни. Трябва да го направите, когато сте съвсем сами, в тъмната част на денонощието и непременно по пълнолуние. Отидете на кръстопът и вземете със себе си подаръци – месо, пари и вино. Месото поставете на северния път, виното – на южния, парите (добре е да са в монети) – на западния. Вие застанете на източния път с лице към нощното светило и кажете: „Стоя не в гората, не в полето. Стоя там, където се изпълнява моята воля, където силата на четири пътя в една се сплита и към мен като змия пълзи. Искам (произнесете вашето желание). Да бъде! Амин!“. След това се върнете в центъра на кръстопътя, вземете от земята бял камък и си тръгнете, без да се оглеждате.

На втория кръстопът направете същото, само че вземете от земята черен камък. А на третия кръстопът – сив. Когато се приберете у дома, увийте трите камъка в кърпа и ги скрийте, без да ги изваждате, докато желанието ви не се осъществи. Когато това се случи, върнете трите камъка на местата им (на кръстопътя, от който сте ги взели) с поклон и с думите: „Своето взех – твоето връщам“.

СРЕЩУ БОЛЕСТИ

Ако човек иска да се избави от някаква болест, трябва да застане в центъра на кръстопът и силно да извика названието на болестта. Така трябва да постъпва през целия лунен месец – от новолуние до следващото новолуние. Ако има твърда вяра в положителния резултат, болестта ще отстъпи, пише вестник „Феномен“.

loading...

8 comments

  1. Daniela Yotova

    vsi4ko tova viarno li e.

  2. трябва да опитам от тези ритоали

  3. da razbira se mojet da mi se obadite tel0889591495

  4. БЛАГОДАРЯ ЧЕ ПОМАГАТЕ В ТЕЗИ СТРЕСИРАНИ ВРЕМЕНА

  5. ако живея в пустиня!това не е вярно и е тъпо

  6. Нима не знаете че това е ужасно противно на Бога?!!

  7. Истинските пророци говорят от Бога,а лъжепророците-от сатана.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*