Home / Лайфстайл / 5 световни знаменитости с грозни татуировки

5 световни знаменитости с грозни татуировки

Някога рисунките по тялото бяха табу, сега са част от имиджа

 

Преди дни медиите отвъд Атлантика направиха класация на най-абсурдните, зле измислени и реализирани татуси, които звездите, често и без свян, обичат да демонстрират.

Ние избрахме само пет от тях. Не е странно, че точно тези имена са попаднали в интересния списък на американските медии. Факт е, че въпреки таланта и парите, с които разполагат, повечето знаменитости често ни шокират с гафове, за които няма логично обяснение.

И тъй като е трудно да изберем кой да бъде пръв, на случаен принцип ще започнем с Бритни Спиърс. Тя често присъства в класации, които започват с „най-лошо…“, „най-грозна…“, най-зле…“, без значение
дали става въпрос за прическа, дреха или поведение.

Бритни показа преди време един доста странен китайски йероглиф, ситуиран точно от дясната страна на корема й. Пак отдясно, но този път на врата, певицата е татуирана с нещо, чиято форма трудно може да бъде определена.

Бритни Спиърс

Друга певица, която не случи на татуси, е Пинк. Кученца, ангели, звезди и надписи могат да се видят на голяма част от снимките й, тъй като ексцентричната хубавица често се появява разголена.

Едно от основните правила при направата на надписи, които трайно ще красят тялото, е проверка на правописа. Блондинката с непостоянна сексуална ориентация явно е пропуснала тази важна подробност.

На врата на Пинк може да видим и баркод, който е изрисуван в чест на албума й „Missundaztood”. На него се мъдри любимото й число 13, датата на която е родена – 9879, както и 2001 – датата, на която излязъл въпросният албум. Тази нелоша певица не може да предизвиква нищо друго, освен една единствена молба: Пинк, моля те, изненадай ни с нещо!

Пинк

Риана е изписала върху кокалчетата на пръстите си LIFE. Пак добре, че не е LOVE или пък HOPE. Освен това тялото на певицата е изпъстрено с поне дузина дребни татуси, които най-вероятно са плод на спонтанното й желание да изрисува нещо върху кожата си.

Риана

Лейди Гага е една от най-уникалните звезди в момента, но това не се отнася за татуировките, които е избрала. Като допълнение към някои други проекти, на ръката на Mother Monster се мъдри един-единствен клиширан знак на мира.

Лейди Гага

Лейди Гага

Красавицата от Дания Скарлет Йохансон, която завъртя главите на не един и двама холивудски актьори, изпада в умиление всеки път щом погледът й попадне върху наивистичния татус, който привлича внимание върху лявата й ръка.

„Този залез просто ме прави щастлива, щом погледна към него.“, казва актрисата.

Единственото сладко нещо е, че рисунката е безумно ярка. Останалото не заслужава коментар.

Скарлет Йохансон

 

 

 

loading...

4 comments

  1. Клиширан не значи грозен, а друго не сте споменали за татуировката на Гага. Неоснователно я помествате в статията и класацията.

  2. Всъщност на пръстите на Риaна пише Thug Life.

  3. На мен пък татуировката на Гага много ми харесва и изобщо не е клиширана стой много нежно .

  4. tatysut na Rihanna ne e istinski..toi e vremen..i ako vidite segashni snimki ste vidite che go nqma 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*