Home / Любопитно / 2015 година – успешна за Овен, приключенска за Близнаци

2015 година – успешна за Овен, приключенска за Близнаци

Оксана Хорват предлага кратък, но много точен годишен хороскоп за всички зодии. Ето какво казва тя за всеки знак пред в. „Уикенд“:

Овен

Годината ще е успешна в любовта, удачна е за брак и раждане на деца. По отношение на работата – ще жънат успех след успех. Ще им върви през всичките 12 месеца. Леко критичен е месец ноември.

Телец

Ще успява в семейните дела. Периодът е подходящ за местене в нов дом, сключване на важни договори, създаване на нови контакти. Телците, които не са обвързани, ще срещнат любовта на живота си.

Близнаци

Ще им върви на пътувания и приключения. Съществува вероятност да се преместят в чужда държава, нов град. 2015-а ще бъде динамична за Близнаците, ще им носи неочаквани промени.

годишен хороскоп

Хороскоп за всички зодии за 2015 година

Рак

Представителите на този знак ги чака успешна във финансов аспект година. Добре е да правят инвестиции. Нека инвестират в бизнес или в образование. Парите ще им се върнат многократно.

Лъв

Ще поставят началото на нови начинания. Фамилията им ще се разрасне неочаквано. Това толкова ще ги зарадва, че Лъвовете ще имат желание да покажат светкавично всичките си таланти. Ще печелят с лекота пари в брой.

Дева

Девите трябва да бъдат да бъдат търпеливи и кротки през първата половина на годината. Ако съумеят да не изпускат нервите си, ще жънат успех през второто полугодие. Нека отложат важните проекти и договори за тогава.

Везни

Предстоят им нови приятелства и запознанства, които ще им бъдат от полза. Ще имат успех в екипната работа. Ако се реализират в областта на модерните технологии, ще напълнят джобовете си с неочаквани финикийски знаци.

Скорпион

Успешна година в кариерен план. Могат да възвърнат старите си позиции, да дръпнат в бизнеса. Имат късмет в уреждането на административни дела и документи. В живота им ще се появят нови хора, готови да им помагат при нужда.

Стрелец

Ако се занимават с образование и недвижими имоти, няма да имат равни при постигането на успехи. Предстоят им далечни пътувания и добро развитие в кариерата. Нека преосмислят контактите си с чужбина.

Козирог

Големи постижения в областта на финансите. Имат шанс да получат наследства, да погасят стари кредити. Сега е моментът и да теглят пари от банките, защото ще ги връщат с лекота.

Водолей

Късмет в сферата на бизнеса, особено ако работят с няколко партньори. Необвързаните Водолеи ще си срещнат половинките. Втората половина на годината могат да разчитат на солидни финансови постъпления.

Риби

2015-а година ще им донесе разрешение на стар здравословен проблем. Ще се радват на допълнителна работа и доходи. Късмет в любовта им носи втората половина на годината.

2 comments

  1. Голяма измама сте бе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*