Home / Новини / „Рай“ – една книга за думите, прегръдките, любовта и света, в който живеем

„Рай“ – една книга за думите, прегръдките, любовта и света, в който живеем

„Истинските сълзи са горещи и винаги падат незабелязано. Те не болят, но всичко друго боли…“

 

Романът "Рай" на Радослав Гизгинджиев вече е по книжарниците

„Рай“. Така се казва дебютният роман на младия писател Радослав Гизгинджиев. Hemiceratoides Hieroglyphica, какъвто е псевдонимът на автора, рисува думите със сълзи, кръв, страст и нежност.

216-те страници не са за всеки. С тях само екстремният читател би могъл да нахрани душата си. Защото само той не се страхува да се надвеси над всичките лица на живота.

„Това е книга, която припомня, че душата ни е природна стихия. Всяка мисъл, дума, движение, прегръдка, гняв, страст променя света. Аз не показвам нов свят, а нова визия за света, в който живеем. И колкото повече се вглеждам в него, все по-мистичен го усещам. И това усещане го наричам РАЙ.

В романа са преплетени 10 истории – за голямата любов, за болката, за бягството от оковите на миналото, за

Радослав Гизгинджиев

белезите, които животът издълбава в душите ни. Всяка история стърже бясно съвестта на читателя, доказвайки му, че чудовищата в нас наистина съществуват. Читателят в случая не е страничен наблюдател, а герой, който, ако пожелае, може да продължи или да промени историята.

Всеки един от вас е добре дошъл на премиерата на „Рай“. Авторът Радослав Гизгинджиев ще представи романа си на 21 ноември от 18:30 ч. в Арт галерията на МОЛ Галерия Пловдив и на 30 ноември от 19:00 ч.  в Арт клуб „Таралеж“ – гр. Велико Търново.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*