Home / Лайфстайл / “Мис България 2011” пребори останалите красавици!

“Мис България 2011” пребори останалите красавици!

Ваня Пенева спечели сърцата на публиката

Чаровната “Мис България 2011” пребори голямата конкуренция и спечели най-желаната награда от претендентките за “Мис Свят”. Тя получи одобрението и симпатиите на 50,9% от всички гласували в онлайн допитването. Сред гласувалите има хора от цял свят, а както стана ясно лично Бойко Борисов е подкрепил нашето момиче в тази надпревара.

Чаровницата е направила добро впечатление и на конкурентките си, които я определят като усмихната, позитивна и лъчезарна жена.

“Мис Грузия” и “Мис Филипини” се наредиха след най-красивата българка за 2011 г., пише Информационна агенция Блиц.

Ваня Пенева беше избрана сред 113 участници, което си е забележително постижение. Самата тя сподели, че е много щастлива от тази награда, тъй като всички момичета в надпреварата се надявали да получат подкрепата на хората.

“Много съм радостна от тази новина. Не съм си представяла, че ще изберат мен. Благодаря на всичко, които ме подкрепиха и се надявам да оправдая очакванията им” – сподели родната хубавица.

След това отличие, “Мис България 2011” ще застане със самочувствие сред останалите красавици от цял свят. Церемонията тази вечер ще бъде гледана от зрители от цял свят и ще се превърне в най-коментираното събитие.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*