Home / Красота / Прически според зодията – I част

Прически според зодията – I част

Подходящата прическа може да промени до неузнаваемост визията и да ни направи по-привлекателни в очите на срещуположния пол

Жените, които са доволни от положението си в обществото и от развитието на кариерата си, избират тъмните и естествени нюанси. Дамите, които искат да привлекат вниманието и да се откроят, залагат на платинените коси.

Овните обичат късите прически

Овните обичат късите прически

Астролозите смятат, че зодията също до голяма определя избора на прическа.

Овен, Лъв, Стрелец

Дамите от зодия Овен обичат късите прически и често се спират на махагоновите цветове. Те са естествени и непринудени, затова им подхождат разпуснати коси, които не изискват много грижи.

Пресите, машите и тоновете мазила не са за тях. Нямат възможност да отделят много време на косата си и не обичат да харчат пари за скъпи маски, вакси, пяни и гелове.

Предпочитат да си направят веднъж в седмицата домашна маска, отколкото да дават луди пари за миниатюрна кутийка с “вълшебна” емулсия.

Представителките на зодия Лъв могат да заложат на прическата тип лъвска грива – стъпаловидни кичури в слънчево-руси цветове. Дългата и разпиляна коса е тяхната запазена мярка и като едно истински Лъвици, те впечатляват околните с царската си осанка.

Жените от зодия Стрелец не се побират в общоприетите стандарти. Те могат да бъдат бунтарки или скромни девици. Залагат на естествената визия, обичат да се носят с бретон и да вдигат косата си на конска опашка.

loading...

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*