Home / Здраве и диети / Инструктор по фитнес нашишкавя, за да не се кара с клиентите си

Инструктор по фитнес нашишкавя, за да не се кара с клиентите си

Фитнес инструкторът се принудил да качи 30 кг. в името на разбирателството

Дрю Манинг се занимава с фитнес от дълго време и помага на клиентите си да тренират по-пълноценно и да свалят излишните килограми. С времето обаче започнал да се изнервя от плоските оправдания на хората, които го обвинявали, че не знае какво е да си дебел, пише dnes.bg. За да разбере и на практика какво е наистина да си с наднормено тегло и по този начин да бъде по-полезен на клиентите си, той решил да напълнее с 30 кг.

Инструкторът преяждал системно и за срок от 6 месеца се оказал друг човек – мързелив, дебел и недоволен. Видът му бил потресаващ. В началото му харесвало да си хапва от всички забранени храни, с които американците се тъпчат ежедневно, но после започнал да се затруднява дори с най-малкото движение.

Рецептата за бързо напълняване той определя ето така: ““Никакво движение плюс типичната американска храна – чипс, сок, зърнени закуски, газирани, пици и т.н.”

30-годишният Дрю Манинг сега се е притеснил, че няма да успее да свали качените килограми, защото е напълнял повече от желаното. През първия месец той смята само да спазва диета, без да спортува. След това постепенно ще започне да тренира системно.
бутон за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*