Home / Хороскоп / Хороскоп за 6 март 2012 г.

Хороскоп за 6 март 2012 г.

хороскоп

хороскоп

Овен – притеснени сте за професионалното си развитие. Имате чувството, че сте в застой и вероятно не грешите. На този етап нямате много възможности.

Телец – денят е подходящ за явяване на изпити и интервюта за нова работа. Съдбата ще бъде благосклонна към вас, възползвайте се.

Близнаци – насочете мислите си само към хубави неща. Не задълбавайте в злободневното. Имате нужда от положителни емоции.

Рак – понякога сте много наивни и това ви пречи в живота. Не се доверявайте на сладки приказки. Възможно е днес да се опитат да ви измамят.

Лъв – при вас всичко започва да се нарежда. Виждате светлина в тунела и това ви дава нови сили и надежди.

Дева – планирайте деня си, но не се ядосвайте, ако нещата не се развиват според очакванията ви.

Везни – не губете време в интриги и скандали. Избягвайте хора, които ви натоварват излишно. Ако трябва, се дистанцирайте.

Скорпион – имате желание за промяна, за нещо ново и разтърсващо. От вас зависи да промените нещата.

Стрелец – не унивайте при първите трудности. Имате навика да губите кураж и да се самосъжалявате Това днес ще бъде фатално.

Козирог – искате да сте независими, но всеки в този живот зависи от някого. Не го приемайте лично и продължавайте смело напред.

Водолей – животът е низ от добро и лошо. Днес ще ви направи впечатление как всичко се променя със скоростта на светлината. Приспособявайте се.

Риби – денят е успешен за творческите натури от вас. Ще сте изпълнени с възторг и не е изключено да създадете нещо наистина брилянтно.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*