Home / Хороскоп / Ето какъв амулет трябва да притежават различните зодии!

Ето какъв амулет трябва да притежават различните зодии!

амулети за всяка зодия

Живеем в напрегнати времена. Кризата като че ли отстъпва, за да налети отново с пълна сила. Хората са в постоянен стрес да не изгубят работата си, да не им намалят заплатата, да не се обезценят спестяванията им. Налага се да се прибягва до особени методи на защита – като астромагията, например.

Овен

Стихията на Овена е Огънят, следователно защита и подкрепа ще получите именно от него. Разбира се, колкото по-често палите свещи или седите край камината, толкова по-добре. Но не всички и невинаги имат възможност да се наслаждават на топлината на живия пламък. Не е беда: заобиколете се с огнени символи – за да привлечете богатството, си купете пирамидка от червено стъкло, прозрачни кристали кварц, фигурки от родонит или червен яспис.

Като защита можете да използвате и изображения на магарешки бодил – снимки, картини или плакати.

Овните са подвижни хора и за да се предпазят от поражения – например при важни преговори, за тях са подходящи макети на състезателни автомобили в червен цвят: украсете с тях кабинета или бюрото си или си купете ключодържател-автомобил.

Телец

Това са мирни личности, които обикновено не бързат за никъде. Най-подходящи за тях са амулети от нефрит или зелен оникс. Можете да си купите и фигурка на бик: нека символът на вашия тотем-покровител винаги да е с вас. Добър амулет ще се получи от нефритова ябълка, праскова или роза. За да привлечете богатството и надеждно да защитите бизнеса си, поставете на бюрото си „дърво на богатството“ с медни монетки или китайска жаба, захапала паричка.

Като амулет за Телците, в които е въплътена стихията Земя, са подходящи стайни растения: просто изберете онова, което най-много ви харесва, и го сложете на перваза на прозореца си.

зодия близнаци

Близнаци

Близнаците са много общителни и притежават буден ум. Седейки зад бюрото си, разговаряйки с хората, представителите на този зодиакален знак често въртят в ръце различни предмети: химикалки, броеница, моливи. Това е своего рода начин за защита, макар и неосъзнат. Особено подходящи за Близнаците са аметистовите броеници: камъкът на маговете ще усили природната ви защита. Ако карате кола, купете си ахатова броеница и я дръжте в купето на автомобила.

Амулети за Близнаците могат да станат и всякакви чифтни предмети – например писмен прибор с две химикалки, чифт вази, два кристала. Отлично прогонват негатива звучащите и движещи се предмети: камбанки, музика на вятъра, различни въртящи се модули.

Рак

Раците, като правило, са обидчиви и склонни към депресия и меланхолия. А това душевно състояние ги превръща в лесна плячка на енергийни вампири, прави ги беззащитни срещу уроки. Отличен амулет за Рака може да стане сребърна фигурка на морски рак. Ако не можете да намерите, купете раковина – може и да не е истинска, а метална, но главното е да е бяла. Този талисман ще ви осигури стабилна заплата и ще ви предпази от загуба на работата. Поставете го на бюрото си или го носете в джоба.

Аквариум със златни рибки или прозрачна бутилка с перли (може и изкуствени) също са отличен амулет за Раците. Тъй като управител на знака е Луната, то всякакви изображения на нощното светило също ще свършат работа. Можете да купите ключодържател във вид на Луна или да окачите „лунна“ картина над бюрото си.

Лъв

Този знак е огнен, слънчев. Представителите му предпочитат златото. Затова и амулетите им трябва да са в златен или червен цвят. Подходяща е и фигурка на лъв – например от бронз. Поставете я на бюрото си и тя ще ви помогне да се въздържате от излишни харчове и ще привлече енергията на богатството.

На автомобилистите отлично ще пасне червена пирамидка от стъкло или яспис. Големите прозрачни кристали също са отличен амулет за Лъвовете. А ако украсите вратата на вашия кабинет с изображение на слънце, никакви конкуренти няма да са заплаха за вас.

зодия

Дева

Представителите на този знак не понасят помпозността. Амулетите им трябва да са не само красиви, но и функционални. Изберете броеница от хематит – освен защитна функция този камък нормализира и кръвното налягане. А пирамидка от оникс ще способства за релаксацията.

Ако обичате стайни растения, завъдете си зелен питомец, като енергетически подходящи за вас са нежнорозова или бяла азалия, хибискус в същя цвят, гардения. Тези растения изискват старателни грижи, капризни са, но ако успеете да им угодите, те ще ви се отблагодарят не само с пищни цветове, но и с надеждна защита на портфейла ви.

Везни

Това е може би най-изисканият знак в Зодиака. Представителите на Везните обичат всичко прекрасно и изтънчено, затова трябва старателно да изберат амулетите си. Например подходящи за тях са броеница от кипарис или изкусно изработена медна сова. Между другото, фигурката на совата може да поставите и в автомобила. А на бюрото е добре да имате пирамидка от светлозелен оникс.

Искате всичко да е съвсем натурално? Ваш паричен амулет ще стане парченце природен розов корал или необработено парче лазурит. И още една тайна: картина с изображение на лилии ще защити изтънчените Везни от загуба на работата.

ЛИЧЕН АМУЛЕТ ЗА ТЕБ

Скорпион

Този знак е „бодлив“ и „жилещ“. Затова при избора на амулет е добре представителите му да избягват предмети, които така или иначе имат бодли. Веднага се избавете от всички кактуси на перваза на прозореца в кабинета си. Най-добре е да се снабдите с метални прибори за офиса: химикалки, ножици, моливи.

Добър амулет за вас ще бъде пирамидка от прозрачно или бледо-жълто стъкло. Автомобилистите могат да украсят колата см с фигурка от яспис или природен кристал берил.

Стрелец

Представителите на този знак са големи интелектуалци и философи, но това не им пречи до старини да си останат деца. А щом е така, поставете в кабинета си колекция от оловни войничета или дъбов модел на платноходна фрегата. За жените Стрелци подхожда пирамидка от лазурит, кристал, циркон и разбира се, изображение на кентавър (или просто кон) – всичко това ще способства за вашето процъфтяване.

Конска подкова (може и стилизирана) е добре да имате в автомобила си, над входната врата на кабинета си или в дома си. На стената можете да окачите плакат с изображение на карамфили или глухарчета.

Козирог

От представителите на този знак обикновено излизат отлични ръководители. Те притежават упоритост и стремеж за издигане в кариерата. Затова подходящ амулет за тях ще стане фигурка на планински козел, изкачващ се към върха. Изберете статуетка от черен или сиво-зелен оникс, поставете я на бюрото си и тя ще защити бизнеса ви по възможно най-добрия начин.

Дамите могат да поставят на бюрото или да окачат на стената в кабинета си малко огледалце или фигурка от бял метал. Ролята на амулет може да изиграе и пирамидка от черен оникс, пише в. „Феномен“.

Водолей

Хората от този знак са силно ексцентрични, затова предпочитат оригинални предмети. Ако обичате да пътешествате, донесете си от някоя екзотична страна африканска дървена фигурка или статуетка на индийско божество. Ако пътешествията не са вашата стихия, купете си чаша от лазурит, налейте в нея вода и я сложете на бюрото си. Този талисман прекрасно ще ви защити от интригите на колеги и атаките на началството. Подходяща е също и пирамидка от червено стъкло. На стената окачете картини с изображение на нарциси и теменужки.

Риби

Рядко представители на този знак не мечтаят за аквариум с разноцветни рибки. Ако желанието ви не е изчезнало, поставете такъв амулет в кабинета си. Той отлично ще неутрализира отрицателната енергия и ще ви предпази от безпаричие. Тези, които нямат желание да се занимават с „живия“ талисман, могат да поставят на бюрото си прозрачна чаша с вода. Пуснете в нея сини стъклени топчета или фигурки на рибки – и красиво, и действено.

Добре ще стои на бюрото ви и пирамидка от бяло-зелен нефрит. Автомобилистите могат да държат в колата си парче тюркоаз или кристал аметист. Украсете стените на кабинета си с изображения на водни лилии.

Помнете, че избирайки амулет, трябва да се ориентирате само от собствения си вкус и предпочитания. Предметът, който сте избрали за талисман, трябва да ви харесва.

Вземете го в ръце и го подръжте известно време. Ако усетите, че не ви се иска да го оставите, смело купувайте.

Пазете амулета си чист. Предметите от стъкло, метал и камък трябва от време на време да се изплакват под течаща вода. Картините и чупливите предмети се изтриват с влажна кърпа.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*