Home / Любопитно / Какво трябва да направите, за да имате повече късмет през 2014 година?

Какво трябва да направите, за да имате повече късмет през 2014 година?

Според китайския хороскоп 2014 е Годината на Коня

Всеки от нас иска да има повече късмет и да постига успехи в живота си. Руски астролози дават ценни съвети на онези, които вярват в хороскопи. Според тях трябва да обърнем специално внимание на китайския хороскоп и да направим нужните неща през Годината на Коня.

На новогодишната празнична трапеза задължително да присъства овес, ако искате да сте щастливи, късметлии и успешни, казват астролозите. Ако имате дървени съдове вкъщи, добре е през следващата година да ги използвате. Обърнете внимание и на покривката на масата – хубаво е да е в зелен, син или бял цвят. Препоръчват се естествените тъкани.

2014 - Годината на Коня

2014 – Годината на Коня

Конят ще бъде удовлетворен, ако в средата на масата на Нова година има съд с овес. Може да е овесена каша или някаква екзотична салата. Ако нищо не ви хрумва, можете да сложите няколко зрънца овес в основното ястие.

Също така на масата трябва да присъстват любимите на Коня плод и зеленчук – ябълката и морковът. А под елхата можете да сложите една червена ябълка до сноп сено, завързан с червена лентичка. Поставете и 3 чаши с вода.

Изпращайки старата година, изхвърлете от дома си всички стари и ненужни вещи. Те само гълтат полезната енергия. Освободете място за новото и красивото.

А онези от вас, които искат да сключат брак през 2014 година, да запалят по една червена свещ в новогодишната нощ.

Подаръците за Нова година може да не са скъпи, но е важно да са практични. На дамите можете да поднесете цветя в саксия.

17 comments

  1. 6te go posre6nem kon4eto kakto podobava 🙂

  2. Много надежди през годината . Постигане на поставените цели .

  3. Почивката да е щастлива.

  4. Слънцето да е с нас.

  5. Повече да печеля от колкото да харча.

  6. Щастие във всичко.

  7. Печалба от тото, или лотария.

  8. Обич от всички близки .

  9. Да няма силзи в очите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*