Home / Мистично / Знаете ли как ни влияят огледалата?

Знаете ли как ни влияят огледалата?

Някога се е смятало, че старите огледала, особено чуждите, са източник на беди в дома

 

Огледалата излъчват особена енергия

Огледалата излъчват особена енергия

Освен това хората се стараели по-малко да се оглеждат, тъй като вярвали, че огледалото може да урочаса човека. Казвали, че който прекарва много време пред огледалото, бързо остарява.

В течение на 15 години учени изучавали влиянието на огледалата върху организма с помощта на свръхчувствителна апаратура и установили:

Ако през деня човек се оглежда често, вечерта самочувствието му се влошава – появява се чувство на умора, паметта отслабва. Това се случва, защото огледалото попива нашата жизнена енергия, като по този начин отслабва организма.

Била потвърдена и „вината“ на старите огледала-отново по същата причина. Те „запомнят“ състоянието на човека, неговите емоции (преди всичкоотрицателните, защото са по-силни), а след това проектират натрупания негатив върху онези, които се оглеждат в него.

За да се защитите ефективно от негативното въздействие на огледалото, веднъж седмично трябва да го изтривате с материя, напоена в светена или изворна вода, а след това да го опушвате със запалена свещ. Отрицателната енергия може да бъде снета и като се поста ви огледалото под ярките слънчеви лъчи.

Тези съвети се отнасят не само за жени, но и за мъже, които редовно се бръснат пред огледалото.

 
Източник: вестник „Феномен“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*