Home / Хороскоп / Здравен хороскоп

Здравен хороскоп

Овен – За да се радвате на добро здраве, късмет и професионални успехи, астролозите ви съветват да носите рубин. Този камък ще озапти буйните ви пориви и емоции. Ще укрепи здравето ви и ще премахне главоболието.

Телец – Носете смарагд. Този красив нежен камък ще балансира нивото на хормоните в организма, ще ви предпази дори от вирусни инфекции, твърдят астролозите. Често смарагдът премахва успешно главоболието.

Близнаци – Вашият камък е топаз, той ви облагородява, дава ви здраве и позитивна енергия. Топазът ще успокои нервната ви система и ще премахне душевните болки.

Рак – Носете аметист. Този камък е вашият път към доброто здраве. Радвайте му се чистосърдечно и вярвайте, че ви действа благотворно.

Лъв – Царете на зодиака трябва да носят диамант. Този красив изтънчен камък ще ви помогне да нормализирате кръвообръщението и дейността на сърцето.

Дева – Носете кехлибар, той е изключително лековит. Кехлибарът ще ви предпази от образуване на камъни във вътрешните органи.

Везни – Вашият камък е опал. Белият опал ще ви дари със здраве, сила и позитивизъм. Опалът ще регулира и обмяната на веществата.

Скорпион – Носете червен гранат. Той ще ви зареди с енергия, ще ви направи по-борбени и работоспособни. Ще повиши сексуалното ви желание.

Стрелец – Носете сапфир. Той ще ви предпази от ревматизъм, мигрена, ще подобри мозъчната дейност и ще понижи високото ви кръвно налягане.

Козирог – Носете тигрово око. Този атрактивен камък ще повлие благоприятно на ставните ви оплаквания, ще заздрави костната ви система като цяло.

Водолей – Ясписът е вашият камък. Той ще ви дари със здраве, ще държи болестите надалеч и ще ви даде повече положителни емоции.

Риби – Носете аквамарин. Този нежен камък е изключително подходящ за вас. Стимулира сетивата ви, прави ви по-интуитивни и целенасочени.
бутон за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*