Home / Хороскоп / Хороскоп за 3.07.11

Хороскоп за 3.07.11

Овен – очаква ви обикновен ден в семейна обстановка. Опитайте се да не мислите за нищо и да се наслаждавате на спокойствието, ако изобщо това е възможно.

Телец – не успявате да си починете. Прехвърляте вниманието си от служебните на семейните ангажименти. Много хора разчитат на вас и това ви натоварва още повече.

Близнаци – някои от вас имат възможност да разпуснат сред природата, други са на работното място. При всички случаи се очертава приятен ден. Хапвайте повече плодове и зеленчуци.

Рак – опитвате се да анализирате поведението на другите, търсейки скрити мотиви. Не губете време в съмнения, радвайте се на живота.

Лъв – искате да блеснете и ще го постигнете. Винаги сте се отличавали и днес няма да направите изключение. Не злоупотребявайте с чара си, търсейки материална изгода.

Дева – запланували сте много неща за днес, включително и да се преборите с досадната домакинска работа. Организирайте се и ще ви остане време за някои хубав филм или кафе с приятели.

Везни – отдавате се на планове за отпуската, искате да тръгнете още сега, ако е възможно. Направете нещо хубаво за семейството си и ги изненадайте приятно.

Скорпион – хубава вест изпълва сърцето ви с радост. Чувствате се окрилени и заразявате всички с усмивката си. Не пренебрегвайте дребно неразположение, което ви мъчи от известно време.

Стрелец – изкушавате се да запалите колата и заминете на кратко пътешествие. Рутината ви отегчава и депресира. Имате нужда от глътка свеж въздух и повече настроение.

Козирог – някой много ви дразни на работното място, не се натоварвайте излишно с дреболии. Ако сте си у дома, това е чудесен повод да направите нещо, за което отдавна мечтаете, действайте.

Водолей – запасете с много търпение. Днес нищо няма да става, както сте го планирали. Не влизайте в излишни семейни спорове, които само ще ви натоварят психически.

Риби – нямате желание за работа, душата ви търси спокойствие и покой. Точно днес това няма да стане. Дори да си останете у дома, пак няма да ви оставят на мира.
бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*