Home / Здраве и диети / Здравен хороскоп + здравни съвети за месец октомври

Здравен хороскоп + здравни съвети за месец октомври

Овен

Малко повече оптимизъм и балансирано хранене ще са достатъчни, за да ви изведат от състоянието на необяснима умора, което ви измъчва напоследък.

Телец

Въпреки многобройните си задължения, не забравяйте спорта – той ви е нужен, физическата ви форма е отлична. Спазвайте стриктна хигиена в сексуалния си живот.

Близнаци

Мускулни болки ще ви припомнят, че не бива да прекалявате в нищо – нито в работата, нито в спортните занимания. Време е за контролен профилактичен преглед и обичайните лабораторни изследвания.

Рак

zodii zdraveНужна ви е почивка, нервното напрежение около вас е прекалено голямо. Ако имате нощни спазми в краката, взимайте магнезий. Йога и водна гимнастика са особено подходящи за вас.

Лъв

Храносмилането ви е забавено, може би поради нервност. Избягвайте да консумирате тестени храни и ястия със сос. Отварата от мащерка без захар ще ви се отрази добре.

Дева

Нервната депресия ви дебне – вие искате прекалено много от живота и сте доста строги към самите себе си. Дайте си време за почивка и спокоен размисъл. Проблемите ви не са сериозни.

Везни

Възможни са дерматологични проблеми, свързани с безпокойство. За да подсилите защитата на кожата си, пийте всеки ден хладък лимонов сок без захар.

Скорпион

Напрежението ви може да се изрази в храносмилателни проблеми. Мнозина от вас под сдържаната си външност стигат до язва на стомаха.oktomvri

Стрелец

Внимавайте, когато спортувате или извършвате друга физическа дейност – има опасност от удари и изкълчвания, пише сп. „Здравен журнал“. Особено опасни са стълбите.

Козирог

Гледате на живота през розови очила. Подобрява се апетитът ви. Това необичайно за вас състояние ви помага да преосмислите неотдавнашните си тревоги.

Водолей

Завръщат се старите ви хронични оплаквания. Започнете своевременно лечение, но не на своя глава, а по лекарско предписание. Добрата хигиена на живот бързо ще доведе до подобрение.

Риби

Не прекалявайте с усилията си, за да не ви обхване нервна умора. Ако искате да сте във форма, осигурете си почивка. Разхождайте се сред природата, хранете се леко и пийте повече вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*