Home / Мистично / Защо болестите и нещастията се страхуват от амулета?

Защо болестите и нещастията се страхуват от амулета?

Проверена аксиома е, че по-добре да бъдеш богат и здрав, отколкото беден и болен!

А още по-добре е, ако богатството и здравето съседстват с това, което се нарича щастие. Тогава защо мнозина от нас толкова дълго (понякога цял живот) се налага да си проправят път към тези три съставки на житейския успех?

Невинаги помним, че здравето, богатството и щастието имат свои покровители. Това са амулетите и талисманите, без които нашите опити за постигане на успех са обречени на провал. Тези предмети на силата се разделят на две основни групи: амулети и талисмани.

АМУЛЕТ ОТ СЕРАФИМА ПОМАГА ПРИ ВСЯКАКВИ КРИЗИ, НЕУСПЕХИ И ЛЮБОВНИ ТЕРЗАНИЯ! 

Амулетите работят с астралното тяло. Те имат задължения, свързани с емоционалния план, могат да защитават и регулират всичко, свързано с нашите психологически прояви.

Взаимоотношенията с другите хора, нашето взаимодействие в семейството, в бита и в работата са сферите, в които може да работи и помага тази категория предмети на силата.

Негативните емоции се преработват от амулетите в положителни и се насочват към нас за по-нататъшно използване. Предметът на силата пресича всички удари, насочени против нас, особено тези, които създават ненужни емоционални привързаности. Освен това амулетът избира за нас онези пътища за решаване на поставения въпрос, които ще са максимално спокойни и леки за нас, пише вестник „Феномен“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*