Home / Споделено / Зарязах мъжа си и си намерих друг! Стига толкова драми!

Зарязах мъжа си и си намерих друг! Стига толкова драми!

Здравейте, мили читатели на този прекрасен сайт!

Искам да ви разкажа една хубава история. Даже, ако искате, можете да я наречете приказка. Защото все още се чувствам като в приказка.

От 10 години съм омъжена за мъж, който непрекъснато ми изневерява, държи се с мен като със слугиня – не искам да навлизам в подробности. Все пак искам да ви разкажа хубавата част от моята история.

Преди два месеца, ей така, без да се обяснявам на никого, реших да отида в хубав хотел и хубавичко да си почина.

Мъжът ми дори не се обади, сигурно даже не си е направил труда да се прибере у дома. Но мен това не ме интересуваше, исках да се отдам на почивка и тишина. За миг да изтрия всички лоши спомени…

зарязах

Сега съм щастлива

Вечерта слязох да вечерям в малкото ресторантче на хотела и се появи ТОЙ (по-късно разбрах, че е собственикът на хотела) и седна на съседната маса. Беше много замислен… За минутка се замислих дали пък няма хора с много по-големи проблеми от моите.

След час размишления върху моя живот, реших да се кача в стаята си. Тръгнах към асансьора и след мен дойде точно този прекрасен мъж от другата маса. Влязохме в асансьора и се оказа, че сме за един и същи етаж.

Не знам тук какво да кажа – дали за щастие или жалост, асансьорът спря в средата на два етажа.

Аз съм от хората, които изпитват ужас от асансьори и тъкмо да изпадна в паника, мъжът до мен ме хвана за ръката и започна да ме успокоява.

После ме прегърна и нямам идея колко дълго сме стоели така.

След като оправиха асансьора и излязохме, се запознахме. Казваше се Станимир и беше много пленителен. Малко преди да вляза в стаята си, се обърна към мен и ми предложи сутринта да закусим заедно. Приех и не съжалявам! Стига толкова драми!

Толкова си паснахме, че оттогава не сме се разделяли. С него всичко е толкова истинско и съм много щастлива. Дано приказката продължи дълги години!

Таня

Снимка: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*