Home / Новини / Влюбени обикалят света, за да си кажат 22 пъти „Да“ в различни държави

Влюбени обикалят света, за да си кажат 22 пъти „Да“ в различни държави

Алекс и Лиза: Обичаме се повече от всякога

 

Алекс и Лиза планират да се венчаят 22 пъти

Лудо влюбени един в друг, мъж и жена обикалят света, за да си кажат 22 пъти „Да“ в различни страни. Алекс Пелинг и Лиза Грант от Великобритания са си поставили за цел да празнуват любовта си, организирайки 22 сватбени церемонии в различни кътчета на света. Накрая двамата ще изберат свое любимо място, където ще поканят близки и приятели на последната официална церемония.

Алекс и Лиза твърдят, че се чувстват по-щастливи от всякога и разказват за живота си на път. По думите им досега са се оженили сред делфини на Хаваите, в езеро в Мичиган, на плаж в Мексико, на гърба на кон в Канада, като вампири в Лос Анджелис и на други интересни местенца.

Влюбените споделят, че са се запознали преди около 11 години, но са станали гаджета преди 6. След известно време са стигнали до извода, че искат да се оженят, но когато започнали да обсъждат мястото за венчавката, разбрали, че Великобритания не може да им предложи точно това, което искат. Така решили да се отправят на тригодишно пътешествие, в рамките на които да си кажат „Да“ 22 пъти.

“Изпихме чаша-две вино и решихме да организираме малки церемонии навсякъде по света, следвайки местните традиции“, споделят те.

За да могат да осъществят тази ексцентрична идея, двамата са продали къщата си, както и автосервиза на младоженеца. Определили са си седмичен бюджет и следят всеки свой разход. Категорични са, че идеята им не би могла да се осъществи, ако няма толкова добри хора, които са готови да помагат срещу малка сума пари или безплатно.

Алекс и Лиза поддържат и блог, в който редовно публикуват интересни впечатления и снимки. А страницата им във Фейсбук вече има повече от 12 хиляди последователи.

Снимки: 2people1life.com

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*