Home / Рецепти / Вкусът на италианската кухня: Спагети по сицилиански

Вкусът на италианската кухня: Спагети по сицилиански

Продукти:

500 гр. спагети
4-5 домата
4 картофа
1 патладжан
150 гр. сирене
150 гр. настърган кашкавал
пресен босилек
зехтин

Начин на приготвяне:spageti1

Намачкайте в хаванче доматите и босилека заедно със зехтина. Можете да ги пасирате и в блендер.

Нарежете картофите на ивички и ги изпържете. Направете същото и с патладжана.

Сварете спагетите, следвайки указанието на опаковката.

След като спагетите се сварят и ги отцедите от водата, смесете с другите съставки и сервирайте с малко пресен босилек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*