Home / Любопитно / Вижте го как спи, за да разберете какъв е!

Вижте го как спи, за да разберете какъв е!

Начинът, по който спи, говори много за характера му

Потънал в прегръдките на Морфей, мъжът до вас дори не подозира, че начинът, по който е разположил тялото си, докато спи, говори много за личността му. Ето какво можете да научите за него според психолозите.

san11. Спи по гръб

Като крал. Самоуверен е и решителен, разчита на собствените си възможности и вярва в бъдещето си. Освен това е спокоен и вдъхва сигурност на околните. Уравновесен е, умее да запазва самообладание във всякакви ситуации. На него винаги може да се разчита. До такъв мъж жената е спокойна.

2. Спи обърнат на една страна

Този мъж е независим, но от време на време се чувства самотен. Леко свит надве, с позата си той неволно издава уязвимост. Често сънува епизоди от детството си, което изживява като изгубен рай. Не признава, но често има нужда да бъде обгрижван и подкрепян. Но въпреки това не се дръжте като негова бавачка или майка. Той се нуждае от малко внимание и много ласки и разбиране.

3. Спи по корем

С лице, заровено във възглавницата. Потъва в съня, сякаш се увива в пашкул. Този мъж е активен, но доста неспокоен. За да се изправи срещу проблемите, се нуждае от време, в което да събере решителност. Ако усети, че обкръжението му е враждебно, бърза да се затвори в себе си. В такъв момент просто го оставете на спокойствие, не го притискайте, а единствено го дарявайте с нежност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*