Home / Новини / Вижте целия клип на “малката проститутка” в “Х-Фактор” (ВИДЕО)

Вижте целия клип на “малката проститутка” в “Х-Фактор” (ВИДЕО)

Русокоса продавачка на дини обра овациите на публиката в “Х-Фактор”

“Поглеждала ли си се в огледалото? Приличаш на малка проститутка на сцената. Всеки ден се поглеждай в огледалото и когато разбереш, тогава ела” – безкомпромисно бе журито към продавачката на дини.

Девойката стана за смях не само с отговорите си на въпросите на журито, но и с изпълнението си. Затова си спечели и критиката им, която обаче раздели потребителите в интернет на два лагера. Една част от хората се обявиха против журито, заради изказването, че момичето прилича на малка проститутка, а друга – застанаха на страната на журиращите.

Спорно е да се каже дали трябва да бъдат правени такива коментари и то в национален ефир. Това си е обида и то пред цяла България. Дори наистина да изглеждаш като малка проститутка, дали “Х-Фактор” е мястото, където да ти го кажат в очите, как мислите?

С русата продавачка на дини, изцепките в шоуто не свършват. Сред “талантите”, борещи се за слава, имаше невероятни образи, които ни накараха да се смеем със сълзи. Естествено, сред тях се отличиха и наистина талантливи кандидати. Една от тях е служителката в Министерски съвет Мариана Димитров, на 41 години, от Карлово.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*