Home / Любопитно / Виж в таблицата и разбери дали имаш бъдеще с половинката си!

Виж в таблицата и разбери дали имаш бъдеще с половинката си!

Нумерологията дава отговор на важни любовни въпроси и не само

Можете много лесно да видите индекса си на съвместимост с вашата половинка и да разберете дали имате бъдеще заедно.

Единственото нещо, което трябва да направите, е да видите в таблицата къде се пресичат рождените ви дати. Цифрата в квадратчето на пресичане е вашата цифра.

Индекс на съвместимост 1

Вие сте прекрасна двойка, а проблемите, които имате, ги създавате сами. Бъдете по-откровени, говорете повече един с друг. За да избегнете бъдещи скандали, седнете и поговорете какво ви харесва и какво ви дразни. Ако изчистите това, имате голям шанс да създадете здраво и хармонично семейство.

Индекс на съвместимост 2

Имате еднакви интереси, знаете емоционалните си нужди. Според нумерологията имате прекрасно бъдеще заедно. Не позволявайте на моментната материална нестабилност да попречи на любовта ви. След дълги години брак е възможно да усетити по-сериозно сътресение, но и през това ще преминете заедно.

дата на раждане

Индекс на съвместимост 3

Във вашата спалня е като в обхваната от пламъци сграда – много горещо! Еротичното привличане е силно, страстта определено я има. В духовен план връзката ви е малко повърхностна, но с общи усилия можете да промените това. Опознайте се по-добре, правете повече неща заедно и ще имате безоблачна връзка.

Индекс на съвместимост 4

Преди всичко вие сте много добри приятели. През годините това няма да се промени. Няма да има силна тръпка и страст, но ще имате спокойствие и здрав съюз. За някои хора тези неща са от по-голямо значение. Ако не сте фенове на пърхащите пеперуди в стомаха, а на хармоничните връзки, вие сте един за друг.

Индекс на съвместимост 5

И двамата сте големи инати на моменти. Всеки от вас твърди, че е прав и не иска да отстъпи. Стъпете здраво на земята и решете какво искате – да сте постоянно прави или щастливи. За да имате здрава връзка, трябва да забраните на егото си да диктува правилата. Ако не се промените, няма да имате бъдеще заедно.

Индекс на съвместимост 6

Вие сте идеална двойка! Изпитвате силна любов един към друг и никакви проблеми не могат да ви
разделят. Ще живеете щастливо и мирно. Единственото нещо, на което трябва да обърнете голямо внимание, са чуждите вмешателства. Не вярвайте сляпо на хора, които ви завиждат.

Индекс на съвместимост 7

Красива, но трудна връзка! И двамата обръщате прекалено голямо внимание на детайлите и се дразните заради дреболии. Бъдете над нещата и ще се почувствате по-добре с човека до вас. Стремете се към спокойствие и щастие, не вдигайте безсмислени скандали.

Индекс на съвместимост 8

Вие сте доста странна двойка. Когато нещо или някой ви дразни, ставате чудесен екип и се изправяте заедно срещу „врага“, за да го унищожите. Но във връзката позволявате на незначителни неща да попречат на щастието ви. Трябва да се разберете и да започнете да правите повече компромиси. В противен случай трудно ще постигнете хармония.

Индекс на съвместимост 9

В леглото всичко е прекрасно, но това не е достатъчно да имате стабилна връзка. Наслаждавайте се на интимните моменти, но не избързвайте с по-важните крачки. Дори да се разделите, Съдбата ще ви даде втори шанс след години – тогава вероятността да сте щастливи заедно ще е по-голяма.

4 comments

  1. теодора костадинова

    6

  2. Индекс на съвместимост 6

    Вие сте идеална двойка! Изпитвате силна любов един към друг и никакви проблеми не могат да ви lyubovразделят. Ще живеете щастливо и мирно. Единственото нещо, на което трябва да обърнете голямо внимание, са чуждите вмешателства. Не вярвайте сляпо на хора, които ви завиждат.

  3. Zlatina Xristova

    indeks na savmestimost 7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*