Home / Здраве и диети / Тя свали 48 кг, за да зарадва съпруга си!

Тя свали 48 кг, за да зарадва съпруга си!

Когато човек има воля, всичко е възможно

Една прекрасна дама със силна воля успя да смъкне 48 кг, за да зарадва съпруга си. Мисти Шафър е решена да живее по-хубав живот и постига това, което си е поставила за цел, въпреки десетките трудности.

Мисти и Лари преди

Мисти и Лари преди

Когато мъжът на Мисти – Лари, заминава на военна мисия в Афганистан за 1 година, тя си обещава, че това е достатъчно дълъг период, за да се отърве от многото излишни килограми. Тогава тя тежи 118 кг, а само 12 месеца след това – 70 кг.

„Първите месеци бяха много трудни, после стана по-лесно. Цял живот съм с наднормено тегло и изведнъж реших, че е дошъл моментът, в който трябва да се разделя с „боклуците“ в менюто си. Спрях да пия газирани напитки, позволявам си само вода и кафе. Любимото ми пържено месо бе заменено с много зеленчуци. Беше трудно, но се справих“, казва 25-годишната Мисти от Северна Каролина.

Мисти споделя още, че закуската й включва овесена каша с плодове. Понякога тя си позволява колбаси, които си е приготвила сама, ястия с яйца или вкусни

Мисти е смъкнала 48 кг за 1 година!

Мисти е смъкнала 48 кг за 1 година!

палачинки. Тя обаче винаги избира по-малката порция. На обяд изяжда голяма салата или сандвич с много зеленчуци. Вечерята й включва предимно месо и зеленчуци.

„Когато посрещнах Лари на летището, той не знаеше как да реагира. Аз просто се хвърлих в обятията му, а той ми каза: „Уау! Изглеждаш страхотно!“. В този момент си казах, че всичко си е струвало“, разказва с усмивка жената.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*