Home / Мода / Цветни сандали – хит обувки за ваканцията

Цветни сандали – хит обувки за ваканцията

Какви сандали да си изберем?

Лятото е в своя разгар и тази година има една невероятна тенденция, която залива всички модни подиуми, плажове и улици, а именно – ярки цветове!

Сега е идеалният момент да закупите нов чифт дамски спортни сандали, с които летните моменти да са повече от незабравими. Не бива да се подценява силата на тази инвестиция.

Един наистина страхотен чифт летни сандали има способността да превърне цялостната ви визия в тотален шедьовър. Нека видим кои са най-актуалните тенденции през този сезон!

Кога да заложим на така наречените „рибарски сандали“?

Пристрастени сте към комфорта и практичността на сандалите на дядо си? Може би сега е най-точното време за подобни модели, защото определено имат какво да ни дадат през този сезон.

цветни сандали

Цветни сандали за лятото

На пръв поглед доста неофициални, тези дамски спортни сандали имат способността да направят и най-натоварения ви ден повече от комфортен. Това е благодарение на добрата подметка, наличните каишки и, разбира се, изборът на точен размер.

Комбинирайте ги с копринени чорапи и кремави панталони, например, ако времето навън е по-хладно, или вталени къси панталони и рокли с гол гръб, когато навън стане прекалено топло.

Хубавото на този модел дамски спортни сандали е, че много лесно можете да ги съчетаете с почти всякакъв тип облекло. Трябва само да подберете правилните цветове. Това пък от друга страна далеч не означава, че не трябва да експериментирате – опитайте, защото комбинацията може и да ви допадне.

Трябва ли да изберем цветни равни чехли?

Пандемията рязко се отрази върху емоционалното ни състояние и далеч не е случаен фактът защо всички инстинктивно посягаме към ярки цветове. Научно е доказано, че те увеличават нивата на допамин, който пък от своя страна повлиява настроението ни. Ето защо често се усмихваме неволно, когато видим нещо цветно пред нас. Дизайнерите, разбира се, знаят това и поради тази причина, когато много силно искат да привлекат вниманието към себе си, залагат на подобни нюанси.

Тази година сред най-разпространените модели са равните чехли, които са прекрасни както за града, така и за нашата планирана почивка. Изберете ярки цветове като жълто, червено, зелено или синьо и ги съчетайте с вашата визия. Бъдете сигурни, че няма да останете незабелязани, но в същото време ще се чувствате и повече от комфортно. Абсолютно убедени сме, че тази комбинация ще ви хареса!

Гладиаторски сандали – да или не?

Много от вас вероятно ще откажат още веднага този модел дамски спортни сандали, защото отнема изключително много време да ги приведете във вида, в който трябва да изглеждат.

Истината обаче е, че те са не само удобни, но и ви дават сигурност, от която много трудно ще се откажете след това. Веднъж обуете ли ги, бъдете сигурни, че няма да искате да ги оставите.

Изберете ярък цвят, който само ще подчертае красотата на вашите изящни глезени. Добавете ги към къса пола или рокля – така ще създадете оптична представа за по-дълги долни крайници.

Всички тези съвети са малки трикове, с които можете да постигнете зашеметяваща визия, без да е наложително да се стараете толкова много.

Ако вашата ваканция е съвсем близо, то тогава си заслужава да си купите нещо цветно. Подарете си прекрасни мигове със семейството и приятелите, носейки нов чифт дамски спортни сандали или чехли.

Препоръчваме ви да разгледате богатата продуктова колекция на ССС, които със сигурност имат какво да ви предложат.

Посетете техните физически магазини в по-големите градове в страната, а ако нямате възможност за това – влезте в техния електронен магазин. С наличните филтри бързо и лесно ще достигнете до онова, което търсите.

Вашата ваканция заслужава свежи и ярки цветове, така че ѝ ги дайте още сега!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*