Home / Хороскоп / Това е най-точният хороскоп в света! Виж ИСТИНСКАТА си зодия!

Това е най-точният хороскоп в света! Виж ИСТИНСКАТА си зодия!

Този хороскоп включва само 7 зодии

Хороскопът, който ви предлагаме да прочетете, е най-точният в света.

Определя се по датата ви на раждане и китайската ви зодия.

Интересното е, че тук зодиите са само 7.

За да разберете веднага коя е вашата истинска зодия, вижте таблицата, направена от колегите от Beu.bg.

1. КРАЛ

Кралете искат да вземат от всичко красиво по много. Обичат да показват на околните своето великолепие и държат да бъдат преди всичко уважавани. Те са щедри, обичат да помагат на другите и често са обект на обожание. Чудесни лидери са, тъй като имат дар слово. Справят се с лекота с всякакви трудности и рядко изпадат в депресия. Всички се чувстват прекрасно в тяхната компания.

zodii8

2. ВОЖД

Вождовете кипят от енергия! Не обичат да стоят на едно място и постоянно са в движение. Бързо се ядосват, но и бързо се успокояват. Вдъхновяват другите, обичат да дават акъл. За да са успешни, трябва да действат без страх и притеснение. Всяка промяна за тях е добре дошла. А ако сте интимни с Вожд, не му давайте повод за ревност, тъй като това може да ви причини големи главоболия.

3. РИЦАР

Разбира се, те са хора на честта! Винаги правят това, което трябва и не обичат да мрънкат. Не очакват бурни аплодисменти за това, че са направили добрина – за тях е важен фактът, че са постъпили правилно. Не обичат конфликтите, рядко повишават тон, спокойни са. Може би това е и причината да боледуват толкова рядко. Никога не биха избрали агресивна половинка.

4. АРИСТОКРАТ

Основната ви цел е да носите красота на света и на хората около вас. Аристократите са изящни, обичат да раздават любов, да се глезят и да си угаждат по всевъзможни начини. Мъдри са и винаги гледат с усмивка и вяра в бъдещето. В любовен план искат да бъдат обожавани.

5. ПРОФЕСОР

Тези хора са със здрав разум, практични са и преди всичко – отговорни. Професорите са умни и природно интелигентни. Безхаберието ги дразни. Често биват обвинявани, че са високомерни, а те просто не искат да се занимават с маловажни неща. Важата висша цел е да образовате другите. Когато си избирате партньор, държите той да е поне толкова начетен, колкото вас.

6. ШУТ

Ако сте Шут, вашата основна цел е да водите интересен начин на живот и да заразявате останалите с усмивки и добро настроение. За вас е важно да се занимавате с неща, които ви правят щастливи. „Досадните“ задачки ви ядосват.

В любовта държите да сте с романтичен човек, който обича да прави изненади. Това ви зарежда страшно много.

7. ВЕКТОР

Вие сте авантюристични и обичате флирта и новите неща. Ненавиждате хората, които постоянно мрънкат и хленчат. Основната ви цел е да създавате красиви неща и да улеснявате живота на другите. Лесно прощавате след скандали.

Искате човекът до вас да задоволява всичките ви капризи. Давате много, но искате да получите двойно повече във всеки един аспект.

Тук можете да видите своята китайска зодия.

kitaiski-horoskop

8 comments

 1. Ваня Ангелова

  Така е!

 2. Dimitar Penev

  Ебати измислицата…….

 3. за мен е абсолютно вярно

 4. хаха, излиза, че съм Крал 😀 харесва ми.

 5. Наистина не е зле, и при мен резултата е Крал 🙂

 6. Silvia Ivanova

  Вале аз съм твоя Шут – 😀

 7. Ако се беше родила една година по – късно и ти щеше да си Кралица 😛 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*