Home / Хороскоп / Телците ще срещнат трудности, хармония в семейството на Рака

Телците ще срещнат трудности, хармония в семейството на Рака

Точен хороскоп за всички зодии за периода 09 – 15 март

Овен – От изключително значение е да се придържате към границите на благоразумното. Ако се решите на промени в живота си, не рискувайте здравето си. Доверете се на съветите на близките си.

Телец – На голям процент  от вас ще им се наложи да се справят с редица изпитания и трудности. Напълно възможно е устремът ви да не бъде приета така, както вие желаете. Здравето ви е добро.

Близнаци – Изключително важно е да контролирате слабостите си, защото те могат да се превърнат във ваш препъникамък. Извоювайте си повече свобода.

Рак – Семейният живот ще ви носи мир и хармония. Около средата на седмицата е изключително важно да действате според ситуацията в материално отношение. Здравословните ви проблеми са решими.

zodia telecЛъв – Стремете се да не криете истинските си убеждения и становища зад маската на безразличието. През посочения период ще предприемете пътуване, което ще ви донесе нужното успокоение.

Дева – Ще имате прекрасната възможност да реализирате някои свои планове заедно с интимната си половинка. С общи усилия ще успеете да разрешите някои лични въпроси, които вече не търпят отлагане.

Везни – Повишете вниманието си! Подобрете концентрацията си, особено при боравене с пари. Предпазвайте се от натрупване на нервно напрежение.

Скорпион – Скорпиони, трябва да се въздържате от оповестяване на близките ви планове. Слабото ви място на този етап от време ще е невъздържанието ви.

Стрелец – Задължително е да сложите чувствата си под контрол. Ще имате възможност да започнете начинания, за които сте мечтали дълго време. Не се колебайте да внесете изменения в живота си.

Козирог – Нещата не се развиват според очакванията ви. Моментът е доста благоприятен за умствено обогатяване, както и за придобиване на нови запознанства. Пътувайте, за да усетите прилив на енергия.

Водолей – Проявената от вас предпазливост ще ви спести множество главоболия както в настоящ, така и в бъдещ момент. Концентрирайте своите усилия за укрепване на здравето си.

Риби – По-голямата част от вас ще осъществят свои стари желания, а други ще се насочат към елиминирането на някои проблеми от битов характер. Заложете на разнообразието.

One comment

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*