Home / Мода / Тънкости в избора на дамски сандали „Гладиатор“

Тънкости в избора на дамски сандали „Гладиатор“

Дамски сандали тип „Гладиатор“ съществуват от древни времена и са оставали на модната сцена по-дълго от повечето обувки, поради една причина: те са гъвкави и удобни. Днес гладиаторските сандали се предлагат в множество материали и модели. Тези обувки могат да се носят както с непринуден, така и с елегантен стил.

Намиране на женствен стил

– Рокля за вашия тип крака.

Ако имате къси крака, придържайте се към прости модели на гладиаторски сандали. Гладиаторски сандали до глезените са най-добрата височина за късите крака, особено ако краката ви са пълни, така че да не скъсявате повече визуално краката си. Ако краката ви са дълги и тънки, можете да изберете модели с повече детайли и цветове, от височината на глезена до височината на коляното.

дамски сандали

Прекрасни дамски сандали

Ако краката ви са къси или пълни, опитайте гладиаторски сандали сандали с теелсен цвят, които са близо до тена на кожата ви. Като алтернатива, всеки друг цвят с ниски глезени ще е подходящ. Обувките с дълга вертикална лента и височина до петата ще ви помогнат да удължите външния вид на краката си.

– Допълнете ширината на краката си.

Гладиаторските дамски сандали могат да направят краката по-широки. Ако имате широки крака или дебели глезени, изберете стил с диагонални ленти вместо хоризонтални ленти, които могат визуално да разширят краката ви. Ако краката ви са тънки, можете да изберете модели с тънки каишки и без много детайли, ако искате да разширите външния вид на малките крака.

– Знаеш ли как да завържеш сандалите си?

Някои модели гладиаторски сандали имат дълги връзки, които връзвате около краката си. Има два начина да привържете тези сандали правилно. Можете да ги вържете около глезените си или просто под коленете. Така или иначе, въртете краката, след като завържете ремъците, за да сте сигурни, че са здраво вързани.

За да обвържете глезените си, дръжте всички връзки под прасците. Увийте една каишка по посока на часовниковата стрелка, а другата – по посока, обратна на часовниковата стрелка, около глезена си, докато достигнете достатъчно дължина, за да я завършите с възел.

За да обгърнете ремъците около краката си, направете възможно най-малко обороти – може да искате да я увийте само веднъж или един път и половина около крака. „Х“ на ремъците трябва да прегърне гърба на вашите прасци, така че връзката да не падне. Завържете връзките във възел точно под коленете.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*