Home / Мода / Тайната на дамските чорапи – видове и ползи

Тайната на дамските чорапи – видове и ползи

Можем ли да си представим живота без чорапи? Със сигурност би било сложно.

Пазарът ни е толкова развит, че купуването на подходящите за нас чорапи не би трябвало да е проблем. Дамски чорапи може да си купите от много места, но, разбира се, най-добре е да го направите от специализиран магазин за дамско бельо. Тяхната мисия е двойна – не само да предпазват от студа или неудобните иначе обувки, но и да правят жената още по-красива.

В последните 10-15 години се появи една тенденция – белите чорапи за жени останаха в миналото.

Дамите носят цветни чорапи все по-смело. Цветните и леки дамски чорапи, изработени от памук, не оказват натиск върху глезените ни. Щастливи сме да ги изберем, защото са много удобни. Такива чорапи за жени са изработени в най-различни модели и дължини.

Няма съмнение, че памучните хавлиени чорапи са най-подходящите за зимните дни. Те са дебели и топли чорапи. За съжаление обаче имат един голям недостатък, който ни дразни, нас дамите. Те невинаги се комбинират добре в дует с елегантни ботуши на висок ток. Защото са просто твърде дебели. Такива чорапи са по-скоро идеални за спортни обувки.

чорапи

Дамите обичат да носят цветни чорапи

На пазара можете да намерите еднакво популярни дамски чорапи с гумени подметки. Тези фантастични чорапи могат да бъдат и… страхотни чехли.

Но… все пак трябва да се знае… ДОБРИТЕ ЧОРАПИ… СА ПАМУЧНИТЕ ЧОРАПИ.

Често се чудим дали си струва да си купим чорапи от „найлон“, така да се каже. Тук определено можем да кажем, че не трябва да го правим. Особено жените, които са склонни към изпотяване, трябва да избягват такива чорапи. Често сме изкушени от ниската цена на такова бельо. Забравяме обаче, че чорапите, изработени от изкуствени материали като например еластил, не позволяват на краката ни да дишат и това е първата стъпка към микозата. Следователно? Ако искаме да спестим, губим два пъти.

Бул Бел предлага богат асортимент от артикули и търговски марки, доказани на българския и чуждестранен пазар. Фирмата предлага на своите клиенти огромно разнообразие от дамско и мъжко бельо, бански костюми, домашно облеко и аксесоари вече повече от 28 години.

Хубавото е, че можете да пазарувате удобно от вкъщи, по което и да е време на деня и нощта. В онлайн магазина на Бул Бел пазаруването на бельо може да бъде лесно и удобно, без никакъв риск. С Бул Бел винаги може да разчитате на бърза доставка, лесна замяна или връщане, както и на отзивчиви консултанти, които да ви съдействат при нужда от помощ.

Снимка: Pixabay.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*