Home / Хороскоп / Супер съвети за бъдещи родители от топастроложката Оксана Хорват

Супер съвети за бъдещи родители от топастроложката Оксана Хорват

През есента е най-подходящият период за зачеване на бебета, разкрива Оксана Хорват.

„Благоприятните месеци за раждане другата година ще бъдат юли, август и септември.
Съответно тази година есенните месеци пък ще са най-добри за създаване на нов живот“, обяснява топастроложката пред в. „Телеграф“.

„По-неблагоприятни и напрегнати ще бъдат април и май 2016 г., защото тогава ще има по-малко хубави дни за раждане. По-добрите месеци за поява на бебе идната година ще са през лятото и ранна есен – юли, август, септември“, издава още тя. Заради това, ако решим все пак да планираме отнапред дете в семейството, най-добре е да избегнем раждането му през пролетта на 2016 г., когато планетите вещаят повече трудности. Ако жените искат да се вслушат в астрологичната прогноза за тази и другата година, е най-добре да се въздържат от бебеправене през лятото, когато традиционно се зачеват повече бебета. Можете да действате спокойно за създаване на наследник през септември и октомври, съветва

Оксана Хорват: Месеците април и май ще бъдат трудни

Оксана Хорват: Месеците април и май ще бъдат трудни

тя.

Хороскоп

„В астрологията е важен моментът на раждането на човека, защото това определя хороскопа и съответно показва какъв живот ще има този човек. Моментът на зачатието няма толкова голямо значение“, твърди Оксана.

„Все пак има периоди, които са по-благоприятни за раждане, и затова понякога е добре да се планира и зачатие. Много често бъдещите родители си имат предпочитания и за зодията на детето и това е абсолютно нормално – всеки родител би искал да има хармонични отношения с децата си. Зодията може да подпомогне тази хармония“, споделя още тя.

„Планирането на определена зодия за детето или дори конкретен хороскоп при раждане със секцио винаги трябва да става индивидуално – съобразно с хороскопите на двамата родители и по-големи деца, ако вече има такива“, казва още астроложката. Заради това тя избягва да дава съвсем конкретни препоръки.

Зодия

„Човекът предполага, а Господ разполага“, ние може да си правим всякакви сметки, но решението се взима някъде другаде“, обяснява Оксана. Така че колкото и да искаме понякога бебето ни да се роди зодия Риби, това не винаги става. Може мъничето да избърза и да се появи под знака на Водолей или дори Козирог. Въпреки всичко, ако всичко върви по план и жената има нормална бременност, ако зачене в топлия юни, наследникът вероятно ще бъде зодия Риби. Децата, създадени през юли, пък ще бъдат зодия Овен, тези, правени през август – Телец, а през септември ще чакаме Близнаци. През октомври можем да планираме бебета зодия Рак, през ноември – Лъв, а декември – Дева.

Юли, август и септември 2016 по-скоро са благоприятни за раждане и затова есенните месеци тази година са идеални за зачеване.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*