Home / Споделено / Стига сте оправдавали изневярата!

Стига сте оправдавали изневярата!

На много места чета истории на жени, чиито съпрузи не могат да имат деца. В името на запазване на семейството те забременяват от друг, а мъжете им мислят, че това са техни деца.

Искам да кажа на тези дами, че това е абсолютно непростимо. Нека само за миг си представят, че – не дай си, Боже – се наложи преливане на кръв или донорство, какво ще правят и какво ще обясняват тогава?

Самата аз ходих по мъките цели 9 години в желанието си да забременея. И въпреки съветите на много „доброжелателки“, не си позволих да зачена от друг. Та нали трябваше да намеря човек със същата кръвна група като съпруга ми – къде щях да го търся? Затова предпочетох да си осиновим едно прекрасно момиченце, защото истината е по-добра от всички уж благородни лъжи. Ето ви пример.

OPRAVDANIAМъжът от наше близко семейство, което имаше близнаци, след години разбра от лекар, че не може да има деца, защото е стерилен. Разведе се, остави близнаците на съпругата си и се запиля някъде в чужбина, съсипан от лъжата на жената, която обичаше безумно. Децата бяха вече в пубертета и също не простиха измамата на майка си. Отидоха при родителите на баща си и те ги догледаха, докато си поеха пътя в живота.

Мили жени, сега медицината е много напреднала. Опитайте всичко, преди да се уверите, че наистина не можете да родите дете, и моля ви – не оправдавайте изневярата с любов към съпруга си.

Г.

Споделете с нас вашите истории на info@prekrasna.bg

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*