Home / Хороскоп / Щастливи дни за Близнаците, големи успехи за Везните

Щастливи дни за Близнаците, големи успехи за Везните

Любопитен хороскоп за 27 юли – 2 август

Овен

В любовта вече приемате развитието на нещата, за да продължите напред. Шанс за спокойна развръзка на заплетената ситуация. На работното място изпълнявате някои задължения, макар да не са според вашите принципи. Парите обаче вече са в сметката.

Съвет: Не съжалявайте за нищо.

Телец

Ще имате приятни моменти с половинката. Добре е, че сте взели решение, когато имахте шанс за избор.
Моментът е подходящ за промяна и в службата. Вероятно ще загубите пари, които не си заслужават напрежението.

Съвет: Не споделяйте плановете си.

Близнаци

Предстоят ви романтични дни. Притесненията са забравени, настъпват радостни събития. Партньорът ви е верен. На работното място очаквайте благоприятно развитие. Деловите преговори дават отлични резултати. Парите са повече от очакваните.

Близнаците ще се радват на хубави моменти

Близнаците ще се радват на хубави моменти

Съвет: Възнаградете коректните партньори.

Рак

Обикновено умели в любовните дела, през този период сте затруднени. Неочаквано отстъпление. Шефовете ви вече са наясно, че сте истински професионалист. Парите не са на първо място. Колегите ви ценят.

Съвет: Направете компромис в интимния живот.

Лъв

Невероятно спокойствие, усещате истинската стойност на връзката си. Верността ви е възнаградена, любовта ви е споделена. В работата периодът е претоварен. Стартирате нови проекти и оглеждате всичко под лупа. Финансирането е осигурено.

Съвет: Не променяйте тактиката си.

Дева

Разнообразни емоции в любовта. Влюбени сте, но се люшкате от едно състояние към друго. Пълната хармония предстои. Върхът на служебната стълбица е близо. Работите спокойно, харчите без ограничения. Пари в плюс.

Съвет: Вярвайте повече на чувствата си.

Bезни

В любовта конфликтите стихват с взаимни отстъпки. Партньорът ви прави по-малко за вас, но обичта му е искрена. В работата ще имате успехи. Професионализмът ви е висок, печелите доверие с резултатите си. Отлични доходи.

Съвет: Обърнете внимание на семейството.

Скорпион

Отново се вихрите и криввате извън правия път. Сериозната ви връзка обаче е стабилна и новите завоевания са еднодневки. По-лесно преодолявате проблемите и напредвате в задачите на служебното място. Харесвате екипа си. Парите ви мотивират.

Съвет: Отделете време за почивка.

Стрелец

Романтичният период продължава. Излишно е да го прекъсвате, сега е време за щастлива любов.
В работата започва дълготраен успешен цикъл. Дейността ви се разширява. Парите се бавят, но са сигурни. Само трябва да проявите търпение.

Съвет: Насладете се на момента.

Козирог

Силно емоционални дни. Доверявате се на приятелите си, имате нужда от подкрепата им. Без проблеми успявате да постигнете целите си – опитът ви го гарантира. Финансите ви покриват разходите.

Съвет: Забравете разочарованията от любовта.

Водолей

Вълнувате се от устрема, който ви дава усещането за истинска любов. Време за споделена обич, каквато не сте имали досега. Вслушвате се в интуицията си и плановете ви успяват. Подкрепа и разбиране от шефовете. Пари.

Съвет: Спортувайте за здраве.

Риби

Изяснените и споделени чувства ви носят нови приятни изживявания и пълно удовлетворение от връзката. Реализирате идеите си. Доказвате се в професионален план. Парите още не идват.

Съвет: Не отстъпвайте от позициите си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*