Home / Споделено / Синът ми е един лентяй и не иска жена и деца

Синът ми е един лентяй и не иска жена и деца

На 49 г. съм от Панагюрище. Синът ми е на 29 г. и не е подхващал работа. Оправдава се, че няма къде, че не дават добри пари, че нямал реализация в града, Действително Панагюрище е малък град и няма много възможности за работа, но пък синовете на приятелките ми работят в медодобивния комбинат и хавлиената фабрика. Моят син обаче иска най-малко пост директор, а с липсата му на опит, това няма как да стане. Давам му пари, но и аз изнемогвам. Издържах го пет години в София да учи, но спестяванията ми се стопиха. Той е свикнал да получава пари наготово и така е му по-лесно.

Вече е на 29 г. и се тревожа за това момче. Не иска да създава семейство и да поема отговорност с жена и деца. Аз искам да се радвам на внуче, да го видя семеен, с работа, самостоятелен. Той се държи като малко момченце и търси закрилата ми. Нямал е приятелка от няколко години и се замислям сериозно за това. Малко е пълничък и момичетата не се редят на опашка за него. На едната ми колежка дъщерята е точно като за него – умна, образована, ерудирана. Моят хубостник обаче не я харесва, иска мацка.

Уважаеми читатели, можете да ни изпратите своята тъжна, весела или поучителна история. Ние ще я публикуваме в сайта Prekrasna.bg.

Пишете ни на e-mail info@prekrasna.bg

 

бутони към социални мрежи

loading...

4 comments

  1. :х е не на 29 :х no comment

  2. Еми, и аз така виках, на 20 години съм, и 1 година с 1000 усилия си търсих работа, щото като те оставят – няма какво да правиш ..
    Хайде сега отиди и му кажи да се оправя, щото повече парички няма да види 😉
    Вместо на дърти години да гледа да ти помогне, той гледа да му е лесно.. ааайде 😉

  3. Дивия Цървул

    Абе ти викай да ти е жив и здрав, пък той все ше набучи нещо … спокс. Пък и да … ангажиментите са си ангажименти, може така да е по-добре и така да си е преценил че е свободен например … има си хубаво и в това. Колкото за работата … за 29 годишен човек смятам че не е никак непосилно да създаде бизнес дори и самичък! Все ше набучи нещо на шиша, споко … и внуче ше има, айде не се психирай за тея глупости, тва не са проблеми!

  4. Mi kat iska macka da otslabne gledai go nameril 4e primeril

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*